Annonce
Helsingør

Yes! Danmarks EM-kampe vises på storskærm på Axeltorv - sådan sikrer du dig en plads

Så bliver der alligevel storskærm på Axeltorv, når Danmark spiller sine EM-kampe. Foto: Ritzau Scanpix
Helsingør Handel og Helsingør Support har skaffet penge til opsætning af en storskærm på Axeltorv som indtil videre vil vise Danmarks tre første kampe i EM-slutrunden.

FODBOLD EM: Først blev der sagt nej, men i mellemtiden har tingene ændret sig. Helsingør Handel har sammen med Helsingørs supportgruppe fået samlet penge nok ind - nærmere betegnet omkring 180.000 kroner - til, at der kan stilles en 20 kvadratmeter stor skærm op på Axeltorv, som indtil videre vil vise Danmarks tre kampe i det indledende gruppespil ved EM i fodbold.

Fortsætter Danmark i turneringen vil de kampe også blive vist lige til finalen! Arrangørerne har sikret sig sendetilladelser og grønt lys fra kommunen, oplyser de.

Allerede i morgen, lørdag, går opsætningen af storskærmen, som får plads ved Sudergade, og stolene i gang. Der bliver plads til 500 siddende tilskuere.

Annonce

Først til mølle fra klokken 17

I eftermiddag, fredag den 11. juni, fra klokken 17 til 19 kan interesserede sikre sig en af pladserne på på Axeltorv. Det skal ske ved personlig henvendelse på Axeltorv. 450 sæder bliver givet bort gratis efter først-til-mølle-princippet. Det kræver en negativ coronatest eller et et vaccinationspas at få plads ved skærmen.  Kim Backe fra Helsingør Handel vil udlevere billetterne fra en bod.

Restauranterne omkring Torvet står for servering af drikkevarer, og dem, der sidder på restauranternes udendørs serveringsarealer når kampene går i gang  kan blive siddende under transmissionerne, oplyser arrangørerne.

- Helsingør er fodboldlandsholdets hjemby, og det vil vi markere, det skal bare ud til alle, siger en begejstret Kim Backe fra Helsingør Handel.

Storskærmsarrangementerne på Axeltorv er sponsoreret af:

SparNord, Estate Helsingør, Home Helsingør, Danbolig Helsingør, Renell, Profil Optik, Hydreas Esport, Axelbar, Axelhus Bodega, Gæstgivergården, Café Korn, Hold An, Martinelli´s, Euronics, Restaurant Anders & Carina og Helsingør Handel.

Annonce

Stadig over 200 pladser

Aftalen, der sikrede storskærmsvisning af EM faldt på plads sent fredag eftermiddag og derfor var der mange, der ikke var klar over at man kunne have fået gratis billetter vil visningen.

Det er formentlig grunden til at der stadig er godt halvdelen af de gratis billetter tilbage. Billetter som man stadig kan få, hvis man altså husker at tage sit coronapas med til Axeltorv.

Tre kampe på Axeltorv

De indledende kampe i Danmarks EM-pulje vises nu på en storskærm på Axeltorv.

Danmark - Finland lørdag den 12. juni klokken 18.

Danmark - Belgien torsdag den 17. juni klokken 18.

Danmark - Rusland mandag den 21. juni klokken 21.

Der bliver plads til 500 siddende tilskuere.

For at få plads skal man møde op på Axeltorv mellem klokken 17 og 19 dagen før kampen og hente billetterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Helsingør For abonnenter

Maiken er blevet glad for hjemmekontoret: - Jeg er blevet en bedre mor og kone af at kunne arbejde hjemme

Annonce