Annoncørbetalt indhold

Afhold den perfekte gameraften

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du holder af computerspil og gaming, så har du formentlig allerede hørt til begrebet LAN-party. Dette er når en gruppe samles omkring et computerspil. Folk medbringer ofte deres egne computere – og medbringer al deres gaming udstyr såsom gamer tastatur, musemåtter, headset og alverdens andre ting.

LAN-party kan være officielle arrangementer, men det kan også være private begivenheder. Du har endda mulighed for at stable din egen hyggelige gameraften på benene. Dette giver vi nogle gode råd til herunder.

3 gode tips til en god gameraften

1.      Opstillingen. Du skal have god plads og en masse skriveborde stående fremme, så alle computerne og udstyret kan være der. Hav gerne nogle placeret overfor hinanden – på denne måde sparer du lidt plads.

2.      Hvad skal der spilles? Dette kan være én af de større udfordringer, da der er så mange forskellige spil at vælge imellem – og højst sandsynlig spiller alle dine venner heller ikke det samme som dig. Inden eventet kan I eventuelt lave en afstemning, eller I kan finde et godt kompromis hvor I går flere spil igennem – afsæt her gerne en hel weekend til eventet. Gode bud på spil kunne fx World of Warcraft, Counter Strike eller noget helt tredje.

3.      Hav en masse snacks og drikkevarer klar. Hvis der skal games løs hele natten, så kan det være en fordel at have nogle læskende drikkevarer, som man kan slukke tørsten med. Hæld chips, nødder og slik oppe i skålene – og I har til mange timers god underholdning. Husk også at være helt frisk i hovedet med en masse vand, så du lynhurtigt kan skyde den næste fjende i Counter Strike.

Et ekstra tip: Husk at få godt med søvn inden eventet. Du skal være frisk og udhvilet til mange timers spil.

Kun det bedste udstyr er godt nok

Inden eventet skydes i gang, så sørg gerne for at du har styr på alt dit udstyr. Dette vil forbedre din gameroplevelse markant og vil samtidig imponere vennerne.

Noget som i den grad kan betale sig at investere i, er et godt gamer tastatur. Der findes utrolige mange gode på markedet – og du kan vælge mellem mange forskellige varianter. Dette kan fx være et mekanisk gamer tastatur eller en med smart LED lys, som passer glimrende ind i gameruniverset.

Et gamer tastatur med høj ydeevne giver dig mange forskellige muligheder, og du kan tilpasse indstillingerne i tastaturet, så det passer perfekt til din spillestil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.