Annonce
Debat

Klumme: En hel fiskestang i hånden er bedre end en halv i havet

For nylig fik jeg fisketegn. Det er sikkert et udslag af lejlighedskuller her langt inde i coronapandemien. Et behov for at komme ud at opleve noget. Nyde naturen, samtidig med at man deltager i en decideret aktivitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Debat: Lad os ikke mørklægge kødindustriens bagsider, men tage en åben debat

Debat: I denne avis bringes i dag på en fuld side et billede, som svineindustrien ikke vil have, at du og andre danskere ser. Danske Svineproducenter har kontaktet Greenpeace, der har taget billedet på lovlig vis, for at kræve det fjernet og “destrueret”.

Annonce
Danmark

Kronik: Bæredygtighed på skoleskemaet halter - Vi må lære os frem

Klimaforandringer og biodiversitetskrise kræver mere end nogen sinde kollektiv handling og fremtidstro. Vi står over for en enorm opgave med at løse en krise, vi som menneskehed har sat os selv i. Det må ske på et oplyst grundlag, der tager højde for de nye, eskalerende udfordringer.

Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Det sidste stik til friheden

Annonce
Debat

Debat: Når indekatten bliver et problem

Debat

Debat: Vi kløjs i klima og Kronborg

Debat

Debat: 450.000 kroner til ny skiltning i byen - men noget er glemt

DEBAT: Byrådet med kulturudvalget i spidsen har fornylig som led i en såkaldt genstartspakke bevilget knap en halv million kroner til ny skiltning i byen Helsingør. Angiveligt for at binde by, havn og institutioner bedre sammen.

Debat

Debat: Gør Wiibroe Plads levende

Erhverv For abonnenter

Befolkningstilvækst: Vi kan skam få plads til mange flere

Presset på boliger i vores område er stort i denne tid, for befolkningstallet i Helsingør Kommune bare vokser og vokser. Over 63.000 mennesker havde adresse i kommunen i maj - det største antal nogensinde.

Annonce