Annoncørbetalt indhold

Bliv mere aktiv med dit barn med en fastvikle

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være svært at finde tid til sig selv, når man er nybagt forældre. Derfor kan det meget vel være, at motion ikke er på toppen af din prioritetsliste. Dog er der en måde, hvorpå du kan være aktiv, samtidigt med at du tager dig af din baby. Det kan du nemlig gøre med en fastvikle. Læs mere om det her.


Køb den rette fastvikle online

Hvis du er interesseret i at købe en fastvikle til dig og din baby, så kan du nemt gøre dette online. Du kan købe en fastvikle til nyfødte på mange forskellige hjemmesider. Her kan du også finde en masse forskellige slags vikler.


Du kan finde fastvikler i forskellige materialer. Du kan også finde dem i forskellige farver. Det er vigtigt, at du køber en af god kvalitet, da du trods alt kan komme til at bruge den rigtig meget med din baby.


Træn på forskellige måder med din baby

Du kan træne på en masse forskellige måder, når du har viklen på. Det er egentlig bare din fantasi, som du kan tage i brug, når du skal finde forskellige måder, hvorpå du kan træne med din baby. Hvis du leder efter ideer til måder, hvorpå du kan træne, så kan du læse ideerne nedenfor.


·        Tag på en gå- eller luntetur:

Du kan bevæge dig godt, hvis du tager en lang gå- eller luntetur med fastviklen på. Det er nemlig meget nemt for dig at komme ud at gå eller lunte på den måde. Det kan også være mere behageligt at gå med en fastvikle, end hvis du skulle have babyen i en barnevogn.


Det er en fantastisk måde for både dig og din baby at få frisk luft. Din baby får også mulighed for at se verden lidt mere, når du bevæger dig ud i det fri. Det er altså en fordel for jer begge.


·        Lav styrketræningsøvelser:

Når du har en fastvikle på, så har du også rigtig god mulighed for at udføre forskellige styrketræningsøvelser. Disse styrketræningsøvelser kan være meget forskellige.


Du kan for eksempel vælge at lave squats. Disse er meget overskuelige at udføre, når du har viklen på. Du kan også prøve diverse variationer af squats, så du kan træne forskellige muskelgrupper. Du kan også lave pull-ups, mens du har en den på.


·        Udstrækningsøvelser:

Udstrækningsøvelser kan også være meget vigtige at udføre. Disse kan du meget nemt udføre med fastviklen på.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.