Annoncørbetalt indhold

Det bedste natteliv i Roskilde denne sommer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange gode festlige steder i Roskilde. Byen byder på alt fra festlig bowling til karaoke hos Gimle. Nedenfor kan du få inspiration til, hvor du kan danse hele natten lang, hvis du besøger Roskilde i løbet af denne sommer.


Party Bowling i Roskilde


Hvis du er typen, som vil spille online casino med Mr Green, vil du måske også have det sjovt med at nyde det såkaldte party bowling. Hver fredag og lørdag starter party bowling hos Bowling Roskilde. I kan endda købe en pakke med Mokai, Shaker eller med øl. Der er også en all-in pakke til fem personer, som kan være startskuddet til en ekstra sjov aften i byen.


Start aftenen hos Gimle


I kan også starte festen i det gamle pumpehus på Gimle. Det hedder The Raven, og de har åbent torsdag, fredag og lørdag frem til midnat. Stedet har et sundt menukort, dog har køkkenet kun åbent indtil klokken 20:00. Dermed skal I være tidligt ude, hvis I ønsker at spise på The Raven, før turen går videre i byen.


Noget af det bedste ved The Raven er deres events. De har ofte cafékoncerter, stand up med open mic og anden live underholdning. Blandt andet har Die Herren været forbi Gimle. Fra tid til anden finder man også karaoke hos Gimle, som et af de eneste steder i byen, hvor dette forekommer. Nogle arrangementer har fri entré, mens andre kræver, at du køber en billet på forhånd eller i døren.


Old Irish Pub er byens bedste irske pub


Når du kigger på Google Maps, er byens irske pub Old Irish Pub blandt de mest populære steder til nattelivet. Den irske pub har to etager, som er en kombination af sportsbar, dansested, natklub og bar. De har endda live musik flere gange i løbet af året.


Den irske pub er også kendt som Mulligans Irish Pub, der ligger på Hestetorvet i hjertet af Roskilde. Pubben har mere end 700 anmeldelser. De roses især for atmosfæren, et godt sted til at se fodbold, at det er et smukt sted samt andre faktorer.


Klosterkælderen er eksperter i øl


Et andet godt sted at danse i Roskilde er på Store Gråbrødrestræde. Der finder du Klosterkælderen. De har et hyggeligt kældermiljø til dem, som nyder den slags. Der er også en overdækket gårdhave. Når du tager i Klosterkælderen, kan du især nyde det fine udvalg af øl. Ikke alene har de et stort udvalg af øl. Bartenderne har også et udvidet kendskab, som kan hjælpe dig med at finde frem til de drikkevarer, som du bedst kan lide.


Gullanden har åbent hele natten lang


Mange folk i Roskilde er vilde med at danse hos Gullanden. Stedet har åbent frem til klokken 23:00 hver torsdag. Såvel fredag som lørdag holder stedet åbent indtil klokken 05:00 om morgen.


For fire år siden gik rygtet, at de ville lukke nøglen om, men siden da har de kørt på fuld blus. Gullanden roses blandt andet for at være et hyggeligt sted med god live musik. Det et intimt sted med en dejlig stemning og en positiv energi, der kun kan smitte.


Chase er byens bedste cocktailbar


Hvis du søger et sted med byens bedste drinks, kan du overveje at tage på Chase Cocktailbar. Deres primære produkt er naturligvis cocktails, men de har også gode øl, hvis du foretrækker det. Baren på Algade har åbent frem til midnat om torsdagen og klokken 02:00 om natten både fredag og lørdag.


Chase byder på anderledes smagfulde drinks, hvor det føles som om, at man får noget for pengene. Personalet er ekstremt hjælpsomme og er muligvis blandt de bedste af alle de festlige steder, som vi har nævnt på denne side.


Nogle dage brager musikken ud ad højtalerne. Andre gange er den afdæmpet, så du kan føre en samtale med dem, som du er i byen med. Det afhænger i høj grad af, hvem der er aftenens DJ. For eksempel har Dan Rachlin tidligere stået for musikken.


SOHO Roskilde byder på fest fredag og lørdag


Et andet sted i Roskilde kan du også danse frem til klokken fem om morgen. Her er der tale om SOHO Roskilde, som har ”food lounge music”, som en del af deres navn. Stedet ligger på Jernbanegade. Der kan du nyde en super god oplevelse. Blandt andet er der en aldersgrænse på minimum 21 år, som mange sætter pris på.


Er du ude efter en sen aftensmad, kan du booke et bord. Køkkenet har åbent til klokken 22:00, og maden kan roses til skyerne. Du kan endda nyde live musik eller salsaaften hos SOHO i Roskilde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.