Annoncørbetalt indhold

Dette babyudstyr er det vigtigste

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når et lille nyt menneske melder sin ankomst, er der tusind ting, man skal have klar. Det gælder om at være på plads i god tid, så man kan bruge de første og overvældende dage på blot at lære den lille ny at kende og at sørge for, det lille væsen har det godt. Her kigger vi på de vigtigste typer af babyudstyr, så læs med og få gode råd.


Til en nyfødt baby har man brug for mere udstyr, end de fleste lige regner med, og der er altså ikke tale om ting, man bare lige kan smutte hen at hente dagen før, man er sat til at føde. Her må man være i god tid og også have gjort sin research, da det er vigtigt at få købt det helt rigtige. Her i Helsingør har vi flere gode butikker for de vordende forældre, men også på internettet hos eksempelvis parenthood.dk finder du et bredt udvalgt af udstyr til den lille.


En praktisk indrettet pusleplads er guld værd 

En af de vigtigste ting at have helt klar, og gerne i god tid, er en god pusleplads, hvor man kan pusle baby. Udover selve lejet, hvor baby skal ligge og blive skiftet, er det også praktisk med hylder eller kurve til bleer, lotion, tøj og andre ting, man har brug for, når baby skal pusles. Her er det ikke sagen at skal lede efter tingene, samtidig med at man prøver at holde øje med en sprællende baby, og derfor er det altså værd at have dette helt på plads, inden man sætter kursen mod fødegangen.


Kender du barnevognsfinten? 

Også barnevogn er et must, når man venter barn. Tradition og overtro foreskriver, at man først skal købe barnevognen, når barnet er født, men da kan man lave en finte ved i forvejen at have fundet frem til, hvilken barnevogn, man kunne tænke sig og endda også bestille den, så den blot skal afhentes, når fødslen er overstået og baby kommet til verden. Nogle butikker her i Helsingør tilbyder levering, men ellers må man selv afsted, hvis man da ikke kan være heldig at få en ven eller et familiemedlem til at hjælpe.


Bestil badekarret på nettet 

Den sidste ting, vi vil se på her, er et badekar. I en snæver vending kan en almindelig balje bruges, men det er nu mere praktisk med et badekar, der er designet til formålet. Også her er der flere at vælge mellem, og da skal man blandt andet se efter et til netop nyfødte. Hvis man ikke har bil, kan det være praktisk at bestille badekarret på nettet og få det leveret til døren eller nærmeste pakkeshop, så man ikke skal bære det så langt. Dog vejer et babybadekar sjældent ret meget, men det kan være lidt besværligt at transportere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.