Annoncørbetalt indhold

Find dig til rette som studerende i Lyngby

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Selv om sommeren først lige er startet, kan det hurtigt blive sensommer, hvorfor du allerede nu bør finde dig til rette i Lyngby, hvis du har planer om at studere i eller nær Storkøbenhavns nordlige bydel til sommer. Men hvis du er i tvivl om, hvad du bør få styr på og være opmærksom på, før du begynder på dit nye liv som studerende i Lyngby, kan du her blive klogere.


En studiebolig er et oplagt valg

Det er begrænset, hvor mange penge man har til rådighed som studerende, hvorfor du gør klogt i at finde en studiebolig. Så søg studiebolig i Lyngby, hvis du ønsker flere penge i måneden og en lille, men funktionel bolig, hvor der er plads til det vigtigste. Det er derfor en god idé, at du før flytningen sorterer dine ting, så du kun medbringer det, du rent faktisk bruger. På denne måde kommer dine ejendele ikke til at tage unødvendig plads i boligen, der kun vil virke større, hvis du medbringer så få ting som muligt. Selv om der stadig er lidt tid til studiestart, bør du derfor tage et kig på forskellige værelser til leje i Lyngby, så du kan bruge sommeren på at finde en studiebolig og komme godt på plads.


Opbyg et netværk

Hvis størstedelen af din nuværende omgangskreds befinder sig i en anden by, kan det nemt føles en smule ensomt at flytte hjemmefra, hvorfor du gør klogt i at opbygge et netværk, der også automatisk vil komme af sig selv, når du starter på studiet. Men hvis du ønsker at være på forkant, kan du med fordel tage del i forskellige sociale arrangementer i dit nærområde eller starte til en fritidsaktivitet, hvor du måske kan møde andre unge, der deler din hobby. Bylivet kan også åbne op for mange nye bekendtskaber, hvorfor det kan være en idé at tage i byen med en person, du føler dig tryg med, som også er klar på at møde nye mennesker.


Et studiejob besidder adskillige fordele

Et studiejob kan være til stor gavn for både din økonomi og dit netværk, hvorfor du klart bør overveje at søge et job, hvis du har tiden og energien til dette. For det er ikke sikkert, at din SU kan bære dine månedlige udgifter, hvorfor et studiejob giver dig mere plads på kontoen. Derudover er et studiejob også en oplagt måde, hvorpå du kan møde andre jævnaldrende, der måske ender med at blive nogle af dine rigtig gode venner i Lyngby.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.