Annoncørbetalt indhold

Frankrig har nogle af verdens smukkeste oplevelser

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Verden er i sandhed et smukt sted. Her er fyldt med ting, som kan tage pusten fra os, hvad end det er naturlige eller menneskeskabte. Skal man beskrive alle disse ting, kan man fortsætte i uendelighed, så lad os starte med ét af de steder, som rør ved alle vores sanser – nemlig Frankrig.

De franske landområder råder over nogle af de mest fantastiske steder, hvor man ikke kan forstå, at de kan være ægte. Nedenfor er der samlet nogle steder, som både er opstået helt på naturlig vis, og steder, der er skabt af passionerede franskmænd.

Seinen

Med sit udspring i Bourgogne løber den smukke flod gennem landet og giver anledning til, at man stopper op og betragter den mægtige flod. Den løber blandt andet gennem hovedstaden Paris, hvor den deler byen i to og derfor har været grund til byens mange smukke broer, hvor blandt andet elskende har hængt låse med deres navne på.

Men floden løber videre gennem flere byer, og derfor er den oplagt at opleve fra vandsiden – eksempelvis ved at tage på krydstogt, hvor man har mulighed for at se den smukke flods rute gennem landet.

Provence

Beliggende i det sydøstlige Frankrig mødes middelhavet og Alperne i den smukke provins Provence. Den er spækket med maleriske steder, hvad end det er byerne eller naturen, man kigger på.

De billedskønne, lilla marker med lavendelblomster løber så langt øjet rækker. Blomsterne dyrkes på højde med vindruer og er plantet i snorlige rækker med bjergene i baggrunden. Det er en eksplosion af farver, som man er nødt til at have billeder med hjem af.

Mont Saint-Michel

Normandiet vil altid være et smukt sted at besøge, særligt grundet et af de – af mange – smukke, menneskeskabte vidundere i verden. Mont Saint-Michel er på UNESCOs verdensarvsliste – og af god grund!

Det består af en stejl klippeø, som tårner op ude i ingenting, nogle gange omringet af tidevandet, som strander det store kloster, der fylder hele den lille ø. Du kan komme derud via en dæmning og derfra gå op til klosteret. Det er et helt unikt og smukt syn – særligt på afstand, og derfor opfattes det også som et vidunder.

Mont Blanc

Vesteuropas højeste bjerg er placeret i Frankrig og tårner med sine 4.810 meter op som det højeste bjerg i Alpekæden.

Bjerget kan opleves på mange forskellige måder, hvis man ikke er bange for lidt kulde. Tager man op på bjerget, vil man blandt andet kunne opleve landskabet, der er dækket af sne og is og har frosset tiden på bjerget. Store gletsjere fra istiden står endnu, og man kan også se smukke vandfald, som er frosset til. Her bevæger du dig således rundt på bjerget på land eller i luften for at opleve det barske terræn.

Hvad end det er naturen eller mennesket, der har skabt de nævnte ting, er Frankrig i sandhed et smukt sted med mange smukke steder, der kun kommer til sin ret, hvis man oplever dem selv

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.