Annoncørbetalt indhold

Hold varmen med et flot design

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmark er et land som byder på lune somre og kolde vintre, vi har generelt mange måneder hvor vejret og temperaturen svinger. lige præcis fordi temperaturen kan være så svingende, er det nogle gange nødvendigt at finde på lune løsninger til hjemmet. De fleste huse i Danmark kommer med radiatorer og rumtermostater. Dermed har de fleste mulighed for at kontrollere klimaet indenfor, så hjemmet holdes lunt og dejligt. Men hvad med udenfor? Der er ingen, som kan udnævne sig selv til vejrgud, men det er dog stadig muligt at påvirke temperaturen udenfor. Med en udendørs gaspejs kan du kontrollere varmen på din terrasse, altan eller veranda.


Gaspejs: Nem og moderne

En gaspejs er nem at håndtere og have med at gøre. Denne kører på enten naturgas eller på flaskegas, så når først gaspejsen er installeret, er det nemt at skifte gas og starte pejsen. En gaspejs kan styres med enten en app eller en fjernbetjening. Dette giver dig fri mulighed for at justere intensiteten på flammerne og mængden af flammer, så du får præcis det lys og den varme, som du ønsker på din terrasse.


For at gøre livet med en gaspejs endnu nemmere, kan du få flytbare modeller. Dermed kan du selv vælge præcis hvor pejsen skal placeres, uanset om det er ude i haven eller på terrassen. Denne løsning gør det nemmere at holde sig varm udenfor, da du kan flytte på din pejs, og dermed på varmen, så den opvarmer i det ønskede område. Designet er stadig moderne og stilfuldt, uanset om du vælger en flytbar model eller en opbygget model.


Flot design i din have

Udendørs gaspejse kan fås i alle design: Det er blot din fantasi som sætter grænser. Du kan for eksempel selv vælge designet på en opbygget gaspejs, som vil skille sig ud med sit flotte design på din terrasse eller i din have. Du kan også vælge at ombygge din nuværende udendørs pejs til en moderne gaspejs, så du både får moderniseret designet, samt får inkorporeret gaspejsens smarte funktioner.


En gaspejs kan også inkorporeres i møbler på din terrasse. For eksempel kan du vælge en gaspejs, som indbygges i midten af et større terrasse bord. Dette gør det nemmere og lunere at samle venner og familie omkring bordet ude på terrassen - både om sommeren og om vinteren. I stedet for indbyggede og opbyggede modeller kan du også finde flytbare gaspejse i flotte designs.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.