Annoncørbetalt indhold

Hvor udbredt er PMS?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdPMS er faktisk mere udbredt, end mange er klar over. Omtrent 40% af alle kvinder oplever nemlig varierende symptomer i forbindelse med deres menstruationscyklus.

Det er dog ikke alle, der bliver generet af disse symptomer. Det er nemlig kun mellem 2% og 10%, der har symptomer, der er så alvorlige, at de påvirker deres hverdag.

Hertil er det også vigtigt, at du er klar over, at blot fordi du har symptomer som følge af din menstruation, er det ikke ensbetydende med, at du lider af PMS. Det er nemlig helt almindeligt, at man oplever varierende symptomer ved menstruation.

Hvordan kan man få konstateret PMS?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har PMS, er det en rigtig god idé at foretage en nøjagtige optegnelse over symptomer og din menstruationscyklus over en periode på minimum tre måneder.

Dette vil hjælpe dig med at afklare, om de symptomer du oplever faktisk er relateret til din menstruationscyklus. Dertil vil det også gøre det klart, hvilke symptomer, der konkret er tale om.

Hertil er det en god idé, at du søger læge, da han eller hun kan hjælpe med at udelukke, at der er en anden årsag som forklaring på disse symptomer. Dette kunne eksempelvis være en psykisk lidelse, underlivsbetændelse eller samlivsproblemer.

Hvordan behandler man PMS?

Det er svært at svare på, hvordan PMS behandles, da det afhænger af dine symptomer. Det er nemlig vigtigt, at behandlingen bliver målrettet de vigtigste symptomer. Det er især tilfældet, hvis der er behov for medicinsk behandling.

Såfremt det viser sig, at det ikke er muligt at identificere specifikke symptomer, oplever mange kvinder, at de har god effekt med behandling med p-piller.

Hertil kan ændring af din livsstil også have en god effekt. Bl.a. er det vigtigt at have gode kost- og motionsvaner, ligesom et nedsat forbrug af koffein, nikotin og alkohol er positivt.

Hvad er PMS?

Det er slet ikke sikkert, at du ved, hvad er PMS. Det er en forkortelse for præmenstruelt syndrom, og er en tilstand, der optræder i perioden efter ægløsning og op til en forventet menstruation.

Det er svært at give et konkret svar på, hvilke symptomer, der er på PMS. Det er nemlig noget, der varierer meget fra person til person. De kan dog være af både fysisk og psykisk karakter, og kan være så voldsomme, at de påvirker dagligdagen.

Symptomerne forsvinder som regel kort efter menstruationens start, hvorefter der vil være en periode, der er helt fri for symptomer.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.