Annoncørbetalt indhold

Hyr ASENTO som dit nye SEO bureau

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En velfungerende hjemmeside er essentiel for enhver virksomhed. En hjemmeside er dog ikke meget værd, hvis den ikke har regelmæssige besøgende. Vil du være helt sikker på, at potentielle kunder besøger netop din side, når de går på internettet? Så er det langt fra nok, at hjemmesiden fungerer, som den skal. Med søgemaskineoptimering har du muligheden for at forhøje sandsynligheden for, at der er god og regelmæssig trafik på din hjemmeside. Og i dag behøver du faktisk ikke selv at stå for optimeringsarbejdet. Der findes et væld af virksomheder, som glædeligt varetager opgaven for dig. Og hvis du søger et SEO bureau med rig erfaring, er ASENTO et rigtig godt udgangspunkt.


Om ASENTO 


ASENTO er et digitalt marketingbureau med kontorer i både Kolding og København. Siden opstarten i 2015 har bureauet blandt andet løst opgaver inden for Email-marketing, LinkedIN Ads, Facebook Ads, Google Ads og SEO. Og ASENTOs kunder omfatter både mindre start-ups, store virksomhed og offentlige institutioner. Derfor kan ASENTO sandsynligvis klare søgemaskineoptimeringen for dig, uanset hvordan din virksomhed er skruet sammen.


Sådan foregår søgemaskineoptimeringen 


Når du hyrer ASENTO til at stå for din søgemaskineoptimering, kan SEO arbejdet foregå på flere forskellige niveauer. Hvis der grundlæggende set er styr på din virksomheds SEO-del, kan du overveje at hyre ASENTO til blot at klare enkelte onpage eller offpage-relaterede opgaver. Du kan også vælge at hyre bureauet som sparrings- eller rådgivningspartner. Og sidst men ikke mindst kan ASENTO også stå for hele SEO-indsatsen på din arbejdsplads.

Uanset omfanget af søgemaskineoptimeringen, vil ASENTO altid tage udgangspunkt i dit site og i den branche, du arbejder i. Dét skyldes, at ASENTOs medarbejdere ved, at der ikke findes en universel SEO-løsning. Søgemaskineoptimeringen vil derfor starte med, at ASENTO finder frem til de termer, der passer til både din hjemmesides indhold og brugernes adfærdsmønstre. Dernæst vil ASENTO lægge en strategi for, hvordan du på sigt vil opnå troværdighed i Googles søgemaskine. Når fundamentet er lagt og hjemmesiden er blevet indekseret, vil ASENTO etablere en vedvarende analyserutine, som vil tillade dig at holde øje med dine konkurrenter både nu og på sigt.


Derfor skal du hyre ASENTO


Der er særligt tre grunde til, at du bør hyre ASENTO til at stå for din søgemaskineoptimering. For det første har ASENTOs medarbejdere alle rig erfaring inden for feltet. For det andet har ASENTO en ærlig og gennemsigtig tilgang til deres arbejde. Og for det tredje kan ASENTO garanteret hjælpe dig med at skabe vækst i din virksomhed. Kontakt ASENTO i dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.