Annoncørbetalt indhold

Lad dig blive fanget af god mad i Christianshavn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En nydelse som alle kan nikke genkendende til, er oplevelsen af et god måltid, serveret i gode omgivelser. Der er ikke noget som føles bedre end når du er mæt og tilfreds efter et lækkert måltid, som har stimuleret dine smagssanser og forkælet din synssans. Sådanne oplevelser gøres kun bedre, når omgivelserne er flotte og indbydende, da smagsoplevelsen tidsfæstes i dine omgivelser. Hvis du leder efter en sublim madoplevelse med dejlige omgivelser, så skal du begive dig til Christianshavn. Her kan du opleve det bedste fra havet og lade dig fange af den gode mad fra Hooked.


Som at være til stede ved havet

Placeret mellem Københavns Havn og byens kanaler kan du begive dig ud på en smagsoplevelse med det bedste fra havet. Al maden laves af frisk fangster, så du får den direkte oplevelse af at være til stede ved havet, mens du nyder et godt måltid. Med både fisk og skaldyr kan du begive dig til søs med lige dét, som dit hjerte begærer. Du finder både lune og kolde retter med fisk i fokus, som både kan nydes som frokost eller til aften.


Friskheden er ikke til at komme udenom, og dermed bliver dine smagssanser forkælet med en god servering af den bedste fisk på markedet. Der er både klassiske retter at finde såsom laks og fish and chips. Men du kan også lade dig begive ud på et madeventyr med spændende anretninger, såsom asiatiske lobster rolls eller fiskeburgere. Udvalget er stort, og det er blot din mave og din madlyst som sætter grænser for din næste spændende madoplevelse.


Få en udsøgt udsigt når du kommer på besøg

Christianshavn byder på en flot udsigt over havnen og kanalerne. Dermed kan du sikre dig en udsøgt plads med en flot udsigt, når bestiller bord til dit besøg. Du kan både gøre dette online, via telefon eller pr mail. Så får du sikret dig Københavns bedste udsigt, mens du nyder frisk fisk og god mad. Den havfriske stemning gør blot oplevelsen af den friske fisk mere autentisk, hvor stemningen er god og frisk.


Som sagt kan denne udsigt, sammen med den udsøgte lækre fisk, blive en oplevelse som stimulerer alle dine sanser. Med en super god service føler du dig velkommen og tilpas, så du tager fra Hooked med en positiv fornemmelse og en mæt mave. Så tøv ikke med at tage en tur forbi Christianshavn næste gang du vil forkæle dine smagssanser, og få en oplevelse, som du længe ikke vil glemme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.