Annoncørbetalt indhold

Lydisolerede lokaler til hovedentreprise og totalentreprise

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være problematisk at skabe gode, lydisolerede lokaler uden at gå på kompromis med design, lys eller noget helt andet. Men der er faktisk muligheder for god lydisolering til både hospitaler, skoler og andet erhvervsbyggeri. Disse løsninger skaber gode fordele for ansatte og kunder, da støj i mange tilfælde kan være meget generende.

Brug lydisolerede glasvægge til indretningen

Når det kommer til lydisolerede glasvægge til institutioner, kontorer, erhverv og industri, er der masser af muligheder. DEKO specialist i indretning af erhvervsbyggerier og institutionsbyggerier og tilbyder et væld af forskellige løsninger. Du kan blandt andet anvende brandsikre glasvægge i byggerier, hvor det er en nødvendighed. Det skaber større sikkerhed på blandt andet hospitaler, skoler og større kontorer.

DEKO er blandt andet indretningsentreprenører og tilbyder mange forskellige glasvægge og skillevægge, der kan matches med designet på byggeriet. Du finder derfor med garanti noget, du kan bruge, ved netop at besøge DEKO og lade dem stå for indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri. Så er byggeriet sikret at ende ud med den bedste løsning i branchen.

Perfekt til mødelokaler og konferencerum

Glasvægge og foldevægge er et perfekt valg til indretningen af mødelokaler og konferencelokaler. Disse typer vægge er nemlig med til at skabe en bedre lydisolering samt give lys og rummelighed i lokalet. I mødelokaler er lydisoleringen nemlig en vigtighed, man ikke må overse, og her er glasvægge en af de bedste løsninger. Kombinér de lydisolerede vægge med lydisolerede lofte, og lokalet er perfekt til møder.

En foldevæg kan også bruges til at opdele et rum i flere mindre rum. Det er en fordel, hvis man i en periode har brug for flere lokaler at holde møder i, eller hvis man bare skal bruge flere arbejdslokaler til sine ansatte. Foldevæggene kan senere fjernes, hvis virksomheden skal holde et større firmaarrangement. Så får man i stedet ét stort lokale til fri afbenyttelse for alle.

Står du over for et større byggeri og skal tænke over indretningen, bør du helt sikkert overveje glasvægge og foldevægge som en mulighed for byggeriet. De løser nemlig mange problemer uden at på kompromis med look, design, lys, lyd og meget, meget mere.

Hold øje med regler for byggeri og indretning

Der er mange ting, du skal være opmærksom på under et byggeri. Det gælder både for entrepriser og andre former for byggeri. Derfor er det vigtigt at have helt styr på byggereglerne. Det samme gælder for indretning af institutioner, kontorer og andet erhvervsbyggeri. Er du i tvivl om, hvordan du bør indrette dine lokaler på bedst mulig vis, er det en god idé at søge råd hos dygtige indretningsentreprenører.

På den måde skaber du det bedste byggeri, og både ejer, kunder og medarbejdere bliver mest muligt tilfredse med udfaldet af både kontorer, mødelokaler, konferencerum og alt, hvad der ellers skal bruges i bygningen. Lydisolerede glasvægge, lydisolerede lofte og foldevægge er bare nogle af de mange løsninger, der kan være med til at gøre dagligdagen mere behagelig for de mange personer, der skal bruge lokalerne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.