Annoncørbetalt indhold

Mangler din virksomhed eller forening nye reklameartikler?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du på jagt efter nye reklameartikler til din virksomhed eller forening? I forsøget på at nå ud til mange mennesker og skabe omtale, er det vigtigt, at man reklamerer så meget som overhovedet muligt. Det er de helt små ting, der tæller, så selvom du måske finder det ligegyldigt at have en kuglepen med dit eget logo, så skal du bestemt ikke undervurdere det. Desto mere omtale du kan få, desto bedre er det for dig og din virksomhed. Hvis du derfor er på jagt efter nye reklameartikler, kan du med fordel klikke ind på axonprofil.dk, hvor du kan finde et bredt udvalg af mange forskellige reklameartikler.


Hvem er Axon?

Axon er en virksomhed, der siden 2006 har hjulpet en lang række firmaer. De blev grundlagt med det fokus, at de ville skabe en smidig service til moderne virksomheder, herunder både store og små virksomheder. De ønskede at lave en service, der var både inspirerende og let at anvende, og dette baserer de sig naturligvis på stadig at gøre den dag i dag. Deres shop er fyldt med et hav af forskellige produkter, og de tilbyder dig som kunde, at du kan få fat i unikke tilbud samt har adgang til verdenskendte varemærker. Hver dag sørger de for at opdatere deres shop, så de kan tilbyde dig nye inspirerende produkter, som du kan bruge til din virksomhed eller forening. Inde på deres webshop har de lavet en funktion, der hedder Mine Sider, som gør, at du altid har kontrol over dine køb på webshoppen. De går højt op i at tilbyde personlig service, fordi de mener, at det giver dig som kunde en tryghed samt en god oplevelse. Den personlige service indbefatter, at du altid vil have den samme kontaktperson, uanset hvad du har brug for hjælp til.


Besøg axonprofil.dk

Hvis du er interesseret i at se alle deres produkter, kan du med fordel klikke ind på deres hjemmeside og lade dig inspirere af alle deres mange forskellige varer. De tilbyder nærmest alt, lige fra kuglepenne til muleposer til caps og meget mere. Du kan sågar købe pakketape med logo. Det smarte ved deres koncept er netop, at du kan få dit eget tryk eller logo på de ting, som du køber.


Køb tøj med eget logo

En god og effektiv måde, hvorpå du kan lave reklame for din virksomhed eller forening er ved at købe tøj med eget logo. Du kan eksempelvis vælge at købe t-shirts, som du kan udlevere til diverse events eller andet. På den måde kan du sørge for at få mange mennesker til at få øjnene op for præcis din virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.