Annoncørbetalt indhold

Pift dit almindelig look op med flotte smykker fra Pilgrim

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste kender til følelsen af at have et favorit sæt tøj, som bare passer til din krop og dit look. Oftest kan dette ene sæt tøj føre til flere favorit sæt, og inden du ser dig om har du noget klassisk tøj, som du altid ender med at gå i. Det er der som sådan intet galt i, men kender du ikke godt fornemmelsen af, at kigge i spejlet og tænke, at dét der ser lidt for almindeligt ud? For selvom ethvert favorit sæt tøj føles godt i starten, så kan det samme tøj om og om igen hurtigt blive lidt kedeligt og ensformigt at se på.


Men frygt ej! For du kan nemt pifte dit almindelige look op med flotte smykker, som giver dit tøj nyt liv og din stil lidt elegance. Du kan finde et stort og flot udvalg af smykker hos Pilgrim, og virkelig lade din indre personlighed skinne igennem med nogle nye smykker.


Find smykker som afspejler din stil og din personlighed

Når du vil pifte dit almindelige tøj op med smykker, så skal du gå på jagt efter smykker, som både afspejler din stil og din personlighed. For selvom der findes et hav af regler og vejledninger til, hvilke smykker som passer bedst til hvilket slags tøj, så er det dit eget valg og din egen stil som virkelig stiller dig skarpt. Køb smykker hos Pilgrim og find et hav af forskellige smykker. Det store udvalg betyder blot, at du er garanteret at finde smykker, som afspejler din personlighed.


Du kan blandt andet kigge på flotte smykker af guld, sølv, bronze og rosaguld. Smykker lavet af disse materialer er altid en god investering, da de ikke kan forårsage nikkelallergi. Dermed kan du bære dine smykker hver dag og lige så tosset du vil, uden at frygte affarvning eller udslæt. Smykker af disse metaller kan både fås i enkle og elegante designs, eller i rå og større designs.


Hvis du er til et elegant look, hvor smykker blot er små detaljer, som tilføjer dit look en prik over i’et, så er små og simple smykker en god løsning til dig. Disse er knap så iøjnefaldende, men er flotte små detaljer, som kan bringe en flot finesse til ethvert sæt tøj. Dette kan både være i form af en halskæde med et lille vedhæng, et tyndt armbånd, mindre og tynde ringe eller simple og små øreringe.


Omvendt kan du også lade smykkerne være et bærende del af dit outfit, hvor smykkerne i sig selv er det iøjnefaldende element på dig. Med store smykker, som tager blikfang, kan du sætte din stil på plads med råhed kombineret med elegance. De store smykker kan for eksempel være en kæde lignende halskæde med et større vedhæng, store armbånd, større og prangende ringe eller store og farverige øreringe.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.