Annoncørbetalt indhold

Premier League TV

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du vild med at se fodbold? Så er du heldigvis landet det helt rette sted. I denne artikel bliver du nemlig klogere på, hvordan du kan se Premier League – uafhængigt af tid og sted. Det vil sige, at du ikke længere er nødsaget til at sidde foran fjernsynet, når kampene bliver vist. Derimod kan du med hjælp fra en app og et abonnement få adgang til Premier League-streaming, når du har lyst.

Premier League-streaming

Det behøver ikke at være kompliceret at følge med i nogle af de stærkeste fodboldkampe. Ved at abonnere på YouSee kan du nemlig få adgang til YouSee Tv og Film-pakken, der også byder på blandt andet Premier League-streaming. Gå derfor ikke glip af kampen om mesterskabspokalen og de vigtige Premier League-pladser, når en række stærke fodboldhold dyster i et hæsblæsende og professionelt tempo.

Kan du ikke se dit yndlingshold på skærmen i realtid, er der heldigvis mulighed for at streame.

Det vil sige, at skulle du sidde i et tog eller hjemme hos svigerforældrene, er der ingen grund til bekymring.

Så længe du downloader appen, kan du nemlig streame Premier League live eller se gårsdagens kamp en eller flere dage efter. Derudover får du også adgang til et Premier League TV program på YouSee, som giver dig det fulde overblik over, hvilke hold der spiller og hvornår. Med appen kan du også følge med i kampene, når du er på farten.

Premier League TV i højsædet

Premier League har kørt i mange år og er stadig meget populært blandt seere verden over. Det første opgør fandt sted i 1992, hvor der forholdsvist hurtigt blev landet en række store TV-aftaler. Det var netop debuten på TV’et, der gjorde turneringen til en af de mest attraktive fodboldligaer i verden.

Der har været mange spændende opgør siden da, hvor et hold som Manchester United har erobret hele 13 Premier League-pokaler igennem tiden. Om de løber med sejren igen i år, er ikke til at sige. Dog er der en ting, der er helt sikkert – du må ikke gå glip af Premier League-kampene, hvis du først har fået interesse for fodboldens verden.

Fodboldligaen er nemlig meget mere end bare fodbold. Den byder også op til samvær og god stemning. Har du et par venner, som du ikke har fået set i et stykke tid, er det nu, du skal gribe chancen og invitere dem forbi til en god øl, et par lune pizzaer og en skål chips til dessert.

Når de vigtige kampe er overstået, kan I slutte dagen af med en god film. YouSee har nemlig også et bredt udbud af gode film i deres YouSee Tv og Film-pakke. Vil du gerne streame Premier League TV på skærmen, kan du gøre det på kanalerne TV3+, TV3 MAX, TV3 Sport og See.

Skulle du desuden sidde derude og være nervøs for, at dit yndlingshold bliver ramt af corona, kan vi berolige dig med, at der er kommet nye regler. I fremtiden skal klubberne nemlig have mindst fire positive corona-tilfælde i truppen, før Premier League udsætter en kamp. Det skriver Ekstra Bladet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.