Annoncørbetalt indhold

Rejser for hele familien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når hele familien skal ud at rejse, så er en vigtig del af planlægningen at forsøge at ramme noget for alle interesser og aldre. Skal du i gang med at arrangere en rejse, hvor hele familiens interesser skal tænkes ind, eller hvor alle i venneflokken er glade, så læs videre her.

Italien er et fantastisk godt bud på en destination, hvor der er noget for både store og små og for alle interesser. For den fodboldinteresserede byder Italien på stadions som San Siro, som huser Inter og AC Milan, og Olimpico, hvor AS Rom og SS Lazio spiller deres hjemmekampe. Her er der god mulighed for, at alle, der er bidt af fodbold, kan nyde en god og underholdende kamp.

Er der i stedet et ønske om storbystemning, så er hovedstaden Rom bestemt også et besøg værd. Her kan der shoppes løs i de mange butikker, eller I kan besøge seværdigheder som Colosseum, Piazza Navona eller Den Spanske Trappe.

Også for madøret er Italien en fantastisk destination. Her er der rig mulighed for at nyde både pizza og pasta, ligesom du kan slutte måltidet af med en skøn kop kaffe. Det italienske køkken er populært over hele verden, og det er der ganske god grund til. Med en rejse til Italien får du rig mulighed for at dykke ned i det ene lækre måltid efter det andet. Vil du gerne besøge de små og autentiske restauranter, så gå gerne efter dem med navnet trattoria eller osteria.

Er der en i familien eller venneflokken, som har svært ved at sidde stille, så kan I lade turen gå til Dolomitterne, som også går under navnet ”De italienske Alper”. Dolomitterne har cirka 300 solskinsdage om året, så der er god mulighed for at få de bedste betingelser for en god og oplevelsesrig tur for hele familien. En vandreferie i Dolomitterne byder på både dale, vinmarker, dybe kløfter og flotte seværdigheder. Skulle benene blive trætte, så kan I også vælge at tage svævebanen.

Er der tale om en parferie, hvor romantikken er i højsædet, så er Venedig et besøg værd. Her kan I sejle en tur under Sukkenes Bro. Gør I det ved solnedgang og kysser hinanden imens, så går historien på, at det vil være jer to for evigt. Går turen til Venedig, så vær ikke bange for at dreje ned ad de små gader, hvor I virkelig kan få et unikt indblik i det gamle Venedig. Med Italien som destination for familiens næste ferie er der rig mulighed for at finde underholdning for alle.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.