Annoncørbetalt indhold

Stilkompagniet.dk - Din nye favorit online shop

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det bliver nemmere og nemmere at shoppe. Det kræver ikke længere at du bevæger dig ud i det kolde, blæsende vejr eller bruger flere minutter i kø ved prøverummene. Online shoppen er ikke ny, men det nye er, at det ikke længere kun er de helt store webshops der er at finde.


Vi har fundet frem til en af de mindre spillere, nemlig Stilkompagniet.dk, og vi må altså bare sige at armene sidder fast oppe i vejret. Læs med videre her, og find ud af hvorfor denne webshop, bliver din nye favorit.


Fokus på enkle, lækre mærker


Stilkompagniet.dk skiller sig ud fra de helt store webshops, ved at tilbyde færre mærker. Dette er ikke en dårlig ting, for til gengæld har de samlet nogle af de absolut bedste, og gjort det meget mere overskueligt. Du kan altså nemt og hurtigt finde lige det du er på udkig efter, uden at skulle kigge flere hundrede varer igennem.


De har tilmed sørget for noget til et hvert budget, for herinde finder du mærker i mange forskellige prisklasser.


På Webshoppen finder du, blandt mange flere, mærkerne:

  • Calvin Klein
  • Depeche
  • Liberté
  • Sisters Point
  • Nü Denmark
  • Steve Madden
  • Enamel 


Som du nok kan gætte udfra mærkerne, tilbyder de også varer indenfor de mange forskellige kategorier indenfor mode verdenen.


De har alt i tøj fra overdele, til overtøj, underdele, kjoler og buksedragter, samt alle de kategorier du kunne forestille dig i sko og accessories.


Særligt i kjoler har de både noget til hverdagen og festlighederne, samt til alle fire årstider. Du finder her farverige og neddæmpede kjoler, samt kjoler som er moderne og skiller sig ud.


Vi er altså sikre på, at du nok skal finde lige det, du er på udkig efter på Stilkompagniet.dk.


Billig og hurtig forsendelse fra Stilkompagniet.dk


Udover at have et lækkert og overskueligt produktoverblik, så tilbyder webshoppen altså også levering fra 26kr! Ja, du læste rigtigt - 26kr! Det kan altså også betale sig at handle på Stilkompagniet.dk, selvom det måske kun er en lille ting eller to, du skal have.


Hvis du ligesom os, ikke kan nøjes med en enkelt lille ting, når først shoppehumøret har taget over, så får du heldigvis gratis fragt på alle ordre over 1000kr.


Udover den billige forsendelse, så modtager du også hurtigt dine varer. Ordre bestilt hos Stilkompagniet.dk kommer nemlig næsten altid dagen efter - det kalder vi service! Vi har dog ikke prøvet at bestille i juletiden, så her er det alligevel nok en god ide at være ude i god tid, så du er sikret at få dine julegaver hjem til tiden.


Stilkompagniet.dk sørger for du er med på moden


Som noget helt særligt, så kan du hos Stilkompagniet.dk forudbestille bestemte varer, så du er sikret at få fingre i de helt nye ting før alle andre. De har altså gjort det smart, nemt og billigt at være med på moden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.