Annoncørbetalt indhold

Styrk dig professionelt og personligt med coaching

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvornår kan det give mening at kontakte en erhvervscoach? Hvis du forbinder coaching med betalt (og derfor tom) anerkendelse a la ”Du kan godt!”, tænker du sikkert, at svaret er aldrig. Men faktisk er erhvervscoaching noget fundamentalt andet, der kan antage forskellige former, alt efter om du fx ønsker karriererådgivning, medarbejder- eller executive coaching. Så bliv klogere på coaching her.

Gør brug af erhvervscoaching, fx karriererådgivning

Vil du gerne blive afklaret med, hvilke mål du har i livet? Så gør brug af erhvervscoaching, fx hos en erhvervspsykolog. Ved visse typer coaching kan du få afdækket dine styrker, sætte karrierehistorien i relief og lære at realisere nye potentialer. Hvis du ikke ved, hvad du bringer med til et team – andet end din faglighed selvfølgelig – så er det nok oplagt at få karriererådgivning hos en erhvervspsykolog.

Bliv en bedre leder med executive coaching

Hvad så, når det ikke handler om din karriere løsrevet fra alt andet, men om dine evner som leder i den stilling, du har nu? Ønsker du at blive en bedre leder, så kan du fx hoppe på et forløb inden for executive coaching. Dybest set kan du ved sådan et forløb risikere at skulle arbejde med nogle af de samme ting, som blev beskrevet ovenfor om karrierevejledning – blot vinklet ud fra rollen som leder.

Led på den måde, du og teamet har det bedst med

Derfor kan du bl.a. lære om kommunikation i virksomheden, hvor din professionelle rolle starter og slutter, og hvordan du træffer beslutninger og implementerer dem. Forløbet er ikke dogmatisk, hvor du bliver stillet over for ”best practice” eller andre retningslinjer. Målet med coachingen er at hjælpe dig med at lede på en måde, der er hensigtsmæssig både for dig, virksomheden og også de ansatte.

Spil på dine styrker – prøv medarbejdercoaching

Hvad er medarbejdercoaching så for en størrelse? Har du ikke en formel lederrolle på jobbet, men ønsker at blive en bedre holdspiller, så kan det måske være sådan et forløb, du skal på. Her kan du fx få redskaberne til at styrke din personlige autoritet på jobbet, at håndtere relationerne, som du har med dine kolleger, og at forebygge stress på arbejdet – eller opdage det, når du er ramt af det.

For at kunne udvikle dig på et professionelt plan, skal du nogle gange udvikle dig på et personligt. I en erhvervspsykolog har du en sparringspartner, der kan hjælpe dig med at spille på alle dine styrker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.