Annoncørbetalt indhold

System i rodet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ikke noget værre, end hvis man oplever, at der bliver smidt skrald på gulvet eller efterladt tomme plastflasker på alle vandrette overflader, man har inden for synsvidde.

For at forhindre sådant i at ske, kan man vælge at have skraldespande til at hænge eller stå omkring mange steder. En skraldespand er især en god idé, hvis der ofte kommer mange forskellige mennesker forbi, der skal af med småting. Det kan for eksempel handle om, at man har et brugt mundbind til at ligge i lommen, som man gerne lige vil af med, og så er det rart, at der hænger en skraldespand ved udgangen, man kan benytte.

Skraldespandene kan også være til stor gavn for medarbejdere på et kontor. Hvis der er plads og overskud til det, kan man overveje at stille en skraldespand ved hvert eneste bord, hvor der sidder medarbejdere og knokler, så post it-notes og noter, der skal smides ud, let kan sendes i skraldespanden, uden man skal bruge tid på at rejse sig. På den måde behøver arbejdsflowet heller ikke blive påvirket af, at man lige skal et andet sted hen med sit affald.

Passer ind alle steder

Skraldespande findes i mange forskellige former. Nogle forbinder det måske med det metalstativ med en pose i, der hænger hjemme på indersiden af lågen i bryggersskabet, men sådan behøver en skraldespand ikke se ud. Det kan sagtens være en mere afdæmpet version, hvor posen er skjult, så man ikke har mulighed for at se det indhold, der er i skraldespanden.

De findes i forskellige typer af materialer. En skraldespand i plastic vejer ikke ret meget, så du har god mulighed for at flytte rundt på den, hvis du har brug for det. Det er praktisk på steder, hvor I enten godt kan finde på at rykke lidt rundt på bordene, eller hvis den skal kunne bæres ud til en større affaldsspand, hvor det skal smides ud i efterfølgende.

En pedalspand åbner også for nogle muligheder. Det er en hygiejnisk løsning, hvor der ikke er behov for, at mange forskellige mennesker tager fat i låget, når noget skal smides ud. I stedet kan man blot vippe lidt på pedalen med den ene fod, så låget slår op, og man kan smide det ud, man har brug for. Pedalspandene er typisk lavet i metal og er dermed meget robuste. Låget klapper meget stille i mange modeller, så du ikke behøver at frygte, at det giver et højt smæld, når foden slipper pedalen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.