Annoncørbetalt indhold

Udvidelse: Sticks'n'Sushi Sushi Valby

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Bor du i Valby, og elsker du ligesom så mange andre sushi? Så er dette din heldige dag! Sticks'n'Sushi udvider nemlig endnu en gang deres restaurantkæde, og det næste stop bliver Valby.

Dette er en nyhed, som glæder mange sushi-entusiaster. Lækker sushi på Frederiksberg skal nok blive et hit, når det først bliver stablet på benene. Læs meget mere her.

Sushi i høj kvalitet

Sticks'n'Sushi er over hele landet kendt for den høje kvalitet. Dette kommer selvfølgelig også til at gælde for Sticks'n'Sushi Valby.

Har du aldrig smagt sushi før, og er du ikke helt sikker på, om du kan lide det? Så kunne Sushi Valby være et fint sted at få din første oplevelse ind i sushiens verden. Som sagt er det nemlig noget enormt lækker sushi i høj kvalitet, som kendetegner Sticks'n'Sushi. Sushien laves altid af de bedste og mest friske materialer, så du er sikret den bedst mulige madoplevelse.

Når man spiser sushi, er der en stor fokus på de råvarer, som maden er lavet af. Netop derfor er det vigtigt, at der kun bruges de bedst råvarer. Dette gælder også, hvis du fx gerne vil lave sushi derhjemme.

Tag sushien med hjem

En af de store fordele ved Sticks'n'Sushi Valby er, at du kan tage sushien med hjem. Dette åbner op for en masse forskellige muligheder.

Hvis du fx skal have en hyggeaften med en ven eller veninde, og I godt kunne tænke jer noget lidt ekstra lækkert at spise, men I ikke har lyst til at gå ud, så kan Sushi Valby være det oplagte valg for jer. Køb sushien frisk og tag den med hjem. En idé er at spise sushien i sofaen, mens I ser jeres yndlingsserie.

Sushi Valby leverer altså take-away. Dette kan du også bruge, hvis du fx skal have gæster. Det er ikke altid, at man lige har tid eller overskud til at kreere det helt store. Da kan take away fra Sushi Valby være en mulighed.

Vær parat når de åbner

Som sagt er Sticks n Sushi Valby endnu ikke åbnet - men det gør de snart! Hvis du vil være parat og opdateret, så kan du tilmelde dig Sushi Valbys nyhedsbrev. På den måde er du altid opdateret, og du risikerer ikke at gå glip af de vigtige nyheder.

I Sushi Valby kan du få alle de samme lækre retter, som du kan få landet over i Sticks n Sushis forretninger. Hvis du ikke vil gå glip af dette, kan du passende melde dig på listen til at få nyhedsbrevet. En anden mulighed er at følge med på hjemmesiden, hvor du også kan se, når Sticks N Sushi Valby åbner den første gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.