Annoncørbetalt indhold

Varebiler bliver i mindre grad udsat for indbrud

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Færre får uønsket besøg i bilen

Nye tal fra Rigspolitiet afslører en særdeles positiv udvikling, når det kommer til indbrud i varebiler i Danmark. Ifølge Rigspolitiets data fra 2021 er antallet af indbrud i varebiler faldet med godt 25% i sammenligning med året før. Den dalende tendens er til at tage og føle på. Det bekræfter Thomas Bagger, der er fungerende salgschef hos virksomheden Bagger Låse & Alarm A/S:

”Vi kan som større sikringsvirksomhed skrive under på, at antallet af indbrud i varevogne er faldet markant. Det sidste år modtog vi bestemt færre henvendelser vedrørende sikring af netop varevogne. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, fordi håndværkere ellers har været ret hårdt ramt af dette problem”, siger Thomas Bagger.

Pandemiens indflydelse på indbrud

Normalvis er indbrud i varebiler ellers en ret stor udfordring i vores samfund, og det var især slemt i 2020. Eksperter mener, at Corona har spillet en væsentlig rolle i den forbindelse. De mange hjemmegående danskere har vanskeliggjort tyvenes arbejde i private boliger. De har været nødsaget til at ændre deres kriminelle forretningsmodel.

Firmabiler og varevogne har udgjort et oplagt alternativ for dem med de lange fingre. Bilerne har ofte stået parkeret uden opsyn i indkørsler eller ved kantsten i længere perioder ad gangen. Det har dermed ligget lige til højrebenet for indbrudstyvene at tiltvinge sig adgang og tømme erhvervskøretøjerne for genstande af værdi.

Men om den positive udvikling skyldes genåbningen af samfundet, er svært for eksperter at udtale sig om. Det kan meget vel have en indvirkning, men ændringen kan muligvis også være et resultat af, at folk er blevet bedre til at tage forholdsregler.

Sådan undgår du indbrud i bilen

Hvis du er den glade ejer af en varevogn, findes der flere sikkerhedsmæssige tiltag, som du kan foretage. Her får du nogle gode råd til, hvordan du mindsker risikoen for indbrud i din bil:

  1. Dobbelttjek at bilen er låst, inden du forlader den.
  2. Vær sikker på, at alle vinduer er helt lukkede.
  3. Undlad at efterlade synlige værdigenstande.
  4. Bed naboer om hjælp til løbende at holde øje med bilen.
  5. Tjek selv til bilen på tilfældige tidspunkter

Dette er blot nogle af de forebyggende ting, som du selv kan gøre.

Hvis du er på udkig efter flere gode råd på dette område, kan du læse her på Baggers Låses blog om flere vejledende anbefalinger til, hvordan du forebygger indbrud i bilen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.