Annonce
Helsingør

50 år på Autohjørnet: Ejerne har vilde planer for fremtiden

Autohjørnet i Espergærde. Familieforetagende med flere generationer. Specialiseret i Volvo. Foto: Torben Sørensen/kalabas.dk
Henrik og Lisbeth Jensen, anden generations-ejerne af Autohjørnet, vil gerne skabe et lille kulturhus blandt biler og maskiner.

ERHVERV:  De har vilde planer i Autohjørnet i Espergærde, Danmarks ældste og nu eneste familieejede autoværksted. I den kommende uge markeres 50 års jubilæet for firmaet, der blev etableret af Mogens og Inge Jensen og nu videreføres af søn og svigerdatter, Henrik og Lisbeth Jensen.

Onsdag den 16. september kommer sejleren og tv-journalisten Mikkel Beha og holder to foredrag i værkstedet, som er ryddet til lejligheden. Der er sat stole op, værkstedet er corona-sikret og der serveres drinks i baren.

Mikkel Beha har i ørevis fået serviceret sine Volvo'er i Espergærde. Det samme gør hans sønner.

Annonce

Fredag og lørdag er der åbent hus og reception. Der serveres pandekager i lange baner, soft ice med mere, mens de yngste gæster kan få en prøvetur i en af miniature-volvoerne, der kører rundt på området. Det åbne hus holdes både fredag fra klokken 11 til 17 og lørdag fra klokken 11 til 15.

Flere arrangementer

Også fremover kan vi måske vente at se arrangementer på Råbjergvej i Espergærde, som for et værksted er nyskabende.


Hvis foredragene med Mikkel Beha bliver en succes, så vil vi nok fortsætte med at holde forskellige arrangementer med jævne mellemrum. For os er det vigtigt, at vores kunder og lokalområdet kender os for mere og andet end biler

Henrik Jensen, ejer af Autohjørnet


- Hvis foredragene med Mikkel Beha bliver en succes, så vil vi nok fortsætte med at holde forskellige arrangementer med jævne mellemrum. For os er det vigtigt, at vores kunder og lokalområdet kender os for mere og andet end biler. Vi vil også gerne skabe noget merværdi i lokalrområdet, Lisbeth og Henrik Jensen.

Under overvejelse er blandt andet foredrag med Emil, Mikkel Behas søn, der netop har været ude at sejle med kronprinsen. Også et af de lokale vinhuse vil Autohjørnet måske have et samarbejde om en vinaften med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Helsingør For abonnenter

Maiken er blevet glad for hjemmekontoret: - Jeg er blevet en bedre mor og kone af at kunne arbejde hjemme

Annonce