Annonce
Helsingør

Boet efter Inges Ost sælger erhvervsgrund til lokal forretningsmand

Erhvervsgrunden Ellehammervej 6A, som løber parallelt med Kongevejen i Helsingør er blevet købt af Holdingselskabet Tvelle Holding. Tvelle Holding er ejet af Morten Elleskov, som sidder i direktionen i VIDA Byg. Foto: Lars Johannessen.
Boet efter Inges Ost sælger erhvervsgrund til lokal forretningsmand.
Annonce

HELSINGØR: Morten Elleskov er en glad mand. Morten – eller rettere hans holdingselskab Tvelle Holding Aps - har nemlig lige købt erhvervsgrunden Ellehammervej 6A i udkanten af Helsingør. Det har han gjort, fordi han tror på fremtiden. Og fordi han er typen, der selv skaber fremtiden.

- Der sker rigtigt meget positivt i Helsingør Kommune i øjeblikket – som for eksempel byggeriet af nye boliger ved det gamle hospital, forklarer Morten Elleskov.

- Og selvom jeg endnu ikke ved, hvad grunden skal bruges til, så mener jeg, at Ellehammervej 6A ligger i et rigtigt spændende område med et stort udviklingspotentiale.

Morten Elleskov ved, hvad han taler om. Til daglig er han nemlig en del af direktionen i det velrennomerede lokale byggefirma VIDA Byg, som i øvrigt ejer den ene nabogrund til Ellehammervej 6A.

- Det er rigtigt, VIDA Byg driver stillads-forretning fra nabogrunden til Ellehammervej 6A – så vi kender jo området ganske godt, siger Morten Elleskov.

Annonce

Boet efter Inges Ost sælger

Sælgeren af grunden er Boet efter Inges Ost – Inges tre døtre. Inge døde sidste år, og hun investerede løbende en stor del af sine penge i fast ejendom. Penge tjent på salg af øl, vin og spiritus til især svenskerne.


selvom jeg endnu ikke ved, hvad grunden skal bruges til, så mener jeg, at Ellehammervej 6A ligger i et rigtigt spændende område med et stort udviklingspotentiale


Grunden på Ellehammervej 6A købte hun tilbage i 1985 for 755.040 kroner. Og her 35 år senere fastsatte Danbolig Erhverv i Helsingør grunden til 2.745.000 kroner.

Hvilken pris, som Morten Elleskovs holdingselskab Tvelle Holding har betalt for grunden, er ikke oplyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce