Annonce
Læserbrev

Debat: 5G-hastighed - Pengene eller livet

REUTERS/Dado Ruvic /Illustration/File Photo
Annonce

Dagbladet beskriver på to sider 5G’s velsignelser den 18. august.

I den såkaldte fakta-boks beskrives udelukkende hvor stor udbredelse 5G har eller forventes at få på lands- og verdensplan – Go’ daw do.

Ordet HASTIGHED er det bærende begreb artiklen igennem. Konkrete eksempler som selvkørende rullegardiner og frugtplukkere nævnes i strømmen af lyksaligheder.

En teleanalytiker udtaler, at ”intelligente net” kræver ”intelligente mennesker” – wow, så er der vel stadig håb om, at det er intelligentsiaen, der tager beslutning vedr. 5G på et kvalificeret og oplyst grundlag og ikke uinformerede politikere, et par inhabile eksperter og udbydere, der i deres rus blot taler om ”speed” og ignorerer habil videnskab samt undlader alle sundhedsfaglige, etiske og juridiske argumenter.

I Helsingør Dagblad har der fra velinformerede og habile mennesker været indlæg med videnskabelige kilder om de potentielle alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser af 5G-stråling.

Et 63 siders juridiske responsum konkluderer, "at etablering og aktivering af et 5G-netværk, således som det p.t. foreligger beskrevet, vil være i strid med

1) gældende menneskeretlige og miljøretlige regler i den europæiske menneskerettighedskonvention (EMRK),

2) FNs børnekonvention, 3) EU-regler og

4) Bern- og Bonn-konventionerne. Årsagen hertil er den meget betydelige, videnskabelige dokumentation, der foreligger for, at radiofrekvent elektromagnetisk stråling er helbredsskadeligt og helbredsfarligt for mennesker (og særligt for børn), dyr og planter."

Hallo kære faktaresistente beslutningstagere og såkaldt ucensurerede landsdækkende aviser – er der overhovedet hul igennem til jer?

Mon ikke vi ligesom andre steder i verden har tid til at vente på en videnskabelig undersøgelse af biologiske skader på levende væv fremfor tilsidesættelse af alle etiske og videnskabelige retningslinjer. At tage levende mennesker som ufrivillige gidsler på et ikke-informeret grundlag er da hul i hovedet, grænsende det kriminelle.

Intet under, at samtlige forsikringsselskaber verden over nægter at dække 5G-forårsagede strålingsskader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kystsikring

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce