Annonce
Sport

Endelig sammen om fodbold: - Det er den bedste nyhed i 2021

I det meste af et år har FC Helsingørs fans været henvist til den forkerte side af hegnet, når der har været spillet fodbold på Helsingør Stadion. I morgen har de igen mulighed for at komme ind på tribunerne. Foto: Claus Birch
Det er igen tilladt at have fans på de danske fodboldstadioner. Derfor bliver der adgang for 1.000 tilskuere til fredagens brag i 1. division mellem FC Helsingør og oprykningskandidaterne fra Esbjerg fB.

FODBOLD: Ikke siden december har der været adgang for tilskuere til FC Helsingørs kampe. Og mere end 500 fans, har ikke været tilladt siden begyndelsen af sæsonen. I denne uge blev der åbnet for, at 500 tilskuere kunne lukkes ind per sektion, og det giver rundt regnet mulighed for 1.000 mennesker på Helsingør Stadion.

Fredag aften kan FC Helsingørs 1. divisionshold derfor holde fodboldfest, når oprykkerne møder nedrykkerne fra Esbjerg fB. Det glæder spillere, ledere, fans og sponsorer sig voldsomt meget til.

MORTEN ESKESEN, CHEFTRÆNER: - At vi får vores fans tilbage, er den absolut bedste nyhed i 2021. Vi glæder os simpelthen så meget til at se Helsingør Stadion med mennesker igen. Vi har haft så mange gode oplevelser med dem gennem de seneste år, og det håber vi fortsætter i en meget svær kamp mod Esbjerg.Vi har heldigvis haft mulighed for at fejre de gode resultater med tilhængerne bag hegnet, men det bliver helt givet noget andet, når de igen kan komme ind på stadion. Det kan sagtens være afgørende for resultaterne, når vores spillere får brug for et ekstra løft fra tribunerne i de sidste minutter.

Annonce

PIA CARLSEN, FANKLUB-FORMAND: - Det er så dejligt, at vi igen kan komme til fodbold, og jeg tror, der er mange, som vil købe billet til kampen. Folk har virkelig savnet deres fodbold, og jeg har ikke tal på, hvor mange, der er kommet og spurgt, hvornår de igen må komme på stadion. Nu får vi chancen for 1.000 personer, og det håber jeg da, at vi kan udfylde. Det bliver en god fredag aften.

- Jeg har været til hjemmekampene, fordi jeg også er sikkerhedsvagt, men det er slet ikke det samme som at stå med sine medfans. Heldigvis har vi haft det her gennemsigtige hegn,hvor folk har kunne følge med fra. Jeg har også set kampe fra den side af hegnet, og det har været okay i mangel af bedre, men det bliver godt at samles på tribunerne igen.

Fanklubformand Pia Carlsen glæder sig til igen at komme til fodbold med FC Helsingør, Frederik Bay og en masse tilskuere. Foto: Claus Birch


KIM LAUSTRUP, HOVEDSPONSOR: - Det er i sandhed en glædens dag for fodbolden i Danmark, at vi igen kan komme til fodbold. Jeg har savnet den stemning, som er i Helsingør omkring fodboldkampene, og den følelse ved jeg, at rigtig mange andre også har. Fodbold uden fans er bare ikke ret meget ved. Ligesom en cykel uden hjul. Det er vist tydeligere i øjeblikket end nogensinde.


Fodbold uden fans er bare ikke ret meget ved. Ligesom en cykel uden hjul. Det er vist tydeligere i øjeblikket end nogensinde.

Kim Laustrup, FC Helsingørs hovedsponsor, C Rail Safety


LUCAS HAREN, SPILLER: - Det er helt fantastisk, at vores fans kommer tilbage nu. Vi har en virkelig god opbakning i Helsingør, og det har slet ikke været det samme at spille fodbold det seneste år, hvor de har været sendt uden for hegnet. Personligt glæder jeg mig til følelsen, når vi scorer, og vi fejrer det med publikum, og når vi står nede under tribunen inden kampen og ved, at vi skal ud og spille for en masse mennesker, hvor det virkelig betyder noget, hvordan det går os.

RUNE MILLING, KOMMUNIKATIONSANSVARLIG I FCH: - Vi er alle sammen helt vildt glade for, at vi igen kan byde tilskuere ind på stadion. Vi har savnet dem, og det er også noget, som spillerne har snakket meget om.

- Der er en del ting, som har skulle passes ind med retningslinjerne de seneste dage, men vi har meget godt styr på det. Billetsystemet er sat op, pølserne er klar, og spillerne glæder sig til at spille foran deres publikum.

Husk coronapas!

FC Helsingør har sat billetter til salg via klubbens hjemmeside.

Der vil IKKE blive solgt billetter ved indgangen.

For alle over 15 år vil der være krav om fremvisning af coronapas, som gives til personer, som kan fås efter negativ test, som er mindre end 72 timer gammel, eller at man har været smittet inden for de sidste 12 uger og nu er symptomfri, eller at man er færdigvaccineret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Søren stod på speederen for at redde sine dyr: - Så ringede naboen og spurgte hva' faen det var for en måde at køre på

Debat

Klumme: Når en leder tager fejl

Annonce