Annonce
Espergærde

Espergærde Revyen aflyst: - Vi gemmer vinen til næste år

Espergærde Revyen har aflyst årets show på grund af corona-restriktioner. Foto: Claus Boesen
Corona-krisen har sat en stopper for Espergærde Revyen, der allerede var i fuld gang med planlægningen.
Annonce

ESPERGÆRDE:  Revyholdet var i fuld gang med at skrive teksterne.

Espergærde Revyen skulle have løbet af stablen for 44. gang i år, men corona-krisen blev en showstopper.

- Det er noget, vi er rigtig, rigtig kede af. Vi har faktisk holdt humøret hele vejen gennem foråret og sommeren, og det var klart vores plan at gennemføre Espergærde Revyen, siger Michael Mathiesen, som står i spidsen for arrangementet, der traditionen tro skulle have været afholdt den sidste weekend i oktober i den store teatersal på Espergærde Gymnasium.


Der er så mange ukendte faktorer, som vi ikke rigtig ved noget om

Arrangør


Det er foreningen Espergærde Idrætsforenings Venner og omkring 25 frivillige kræver, der hvert år står bag den populære revy.

Espergærde Revyen skulle have været afholdt for 44. gang. Foto: Claus Boesen

Men på grund af corona-krisens usikre omstændigheder har arrangørerne valgt at trække stikket til dette års revy. Det er trods alt bedre at aflyse i god tid end lige før premieren, siger Michael Mathiesen.

- Der er så mange ukendte faktorer, som vi ikke rigtig ved noget om. Vi ved, at vi skal afspritte hver eneste stol og bord mellem hver forestilling, og at vi ikke kan have en bar, som er det, vi tjener vores penge på. Samtidig er det en tradition, at vi efter forestillingen spiller noget musik om aftenen, så folk kan danske og hygge sig, og det er også usikkert, om det kan lade sig gøre, siger Michael Mathiesen.

- Det er et ret stort arbejde at stable det hele på benene, hvis vi ikke får så meget ud af det, tilføjer han.

Annonce

Mange gæster over 60 år

Michael Mathisen forklarer, at Espergærde Revyen har rigtig mange gæster over 60 år, og det også svært at sige, om de vil købe billet til arrangementet i år på grund af Covid 19-situationen.

- Espergærde Revyen har udgifter for over 150.000 kroner. Og jeg har det som en rettesnor, at hvis bare man har tjent 1 kroner, så har man gjort en masse mennesker glade. Men det er svært at vurdere, om vi ville tabe penge i år, og derfor har vi valgt at aflyse.

17.10.2019 © clausboesen.dk

Der er dog nogle af pengene, der allerede er brugt - Espergærde Idrætsforenings Venner har nemlig på forhånd købt vin hos Espergærde Vinhandel for at støtte den lokale forhandler.

- Vi gemmer vinen til næste år. Og så er det jo årgangsvin, lyder det fra Michael Mathiesen.

Han har selv været med på scenen i 11 år - blandt andre sammen med Silas Drejer og Per Tærsbøl, der ligesom Mathiesen er aktive i lokalpolitik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce