Annonce
Sport

Han fik Helsingør til at græde: - Nu gør jeg det godt igen

Nicolai Geertsen scorede begge mål for Lyngby sidst han spillede i Helsingør. Nu vender han tilbage til byen, men i det bliver i den lokale trøje. Foto: Claus Birch
I 2019 scorede Nicolai Geertsen de to mål på Helsingør Stadion for Lyngby, der sendte de kongeblå mod Superligaen og FC Helsingør ned i 2. division. Fredag skrev forsvarsspilleren kontrakt med FCH, som han har flirtet med i mange år.

FODBOLD: FC Helsingør henter forsvarsspilleren Nicolai Geertsen i Superliga-klubben Lyngby, hvor han de seneste to år har været fast mand og anfører. Det var tilmed den målfarlige centerback, som scorede begge mål i 2-1-sejren over FC Helsingør den skæbnesvangre dag i 2019, hvor helsingoranerne rykkede ud af 1. division.

- Jeg har flirtet med FC Helsingør de seneste 10 år, og nu skal jeg endelig spille for klubben. Jeg glæder mig helt vildt, selvom jeg nok ikke er den mest populære spiller der oppe, fordi jeg var bødlen i 2019. Sådan er fodbold, og nu kommer jeg op og gør det hele godt igen, siger Nicolai Geertsen, da Helsingør Dagblad fanger ham kort efter kontrakt-underskrivelsen i Helsingør.

Annonce

Bud fra flere klubber

Der var bud fra flere klubber på den rutinerede forsvarsspiller, men med andet barn på vej og en bopæl i Fredensborg var Helsingør det bedste bud, da han ikke længere skulle være i Lyngby, hvor han ellers har spillet fast. Det var ikke tiden til at rykke teltpælene op igen.


Jeg glæder mig helt vildt, selvom jeg nok ikke er den mest populære spiller der oppe, fordi jeg var bødlen i 2019. Sådan er fodbold, og nu kommer jeg op og gør det hele godt igen.

Nicolai Geertsen, ny FCH-spiller


- Det blev gjort mig klart, at der ville blive satset på andre og yngre kræfter i Lyngby, og derfor var det nok bedst for alle parter, at jeg fandt et andet sted at spille. Sådan er fodbold også, og derfor er jeg bare glad for, at jeg nu skal være FC Helsingør-spiller, siger 29-årige Nicolai Geertsen, der har spillet stort set alle kampe i denne sæson for Lyngby i landets bedste række.

Annonce

Glædens dag

Hos FC Helsingørs sportslige ledelse har Geertsen været et navn, som man meget gerne så på ryggen af en af spilletrøjerne. Da muligheden bød sig, og de lange forhandlinger var overstået, blev underskrifterne sat på kontrakten og det store smil på læberne.

- Det er en spiller, som vi kender særdeles godt og har fulgt i lang tid. Vores trænerteam har haft et stort ønske om at få ham tilknyttet, og det har der været opbakning til. Geertsen er en prototype på en leder, han går forrest, han er meget professionel, og så er han en virkelig god forsvarsspiller. Han bliver en kæmpe gevinst for os. Det er en glædens dag for klubben, at vi kan hente en anfører i en Superliga-klub, siger sportschef i FC Helsingør, Brian Gellert.

- Det er et rigtig godt signal, vi sender med den her aftale. Den viser, at vores ledelse og ejerkreds fortsat er villig til at investere i den sportslige udvikling af vores hold, fortsætter Gellert.

Nicolai Geertsen har skrevet kontrakt med FC Helsingør frem til sommeren 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Helsingør

Politikere om hjemmepleje-ansattes tidsplaner: - Enormt ærgerligt at det bliver et minut-tyranni

Debat

Kvinder, hvem kæmper vi egentlig imod?

Annonce