Annonce
Nordsjælland

Ingen Nordsjæl i år: Hyggefestival tager et års pause

Sådan så der ud, da Nordsjæl fandt sted i 2019. Man må vente til 2021 med at genskabe stemningen
Arrangørerne af Nordsjæl har nu valgt at aflyse
Annonce

HELLEBÆK: Den unge musikfestival Nordsjæl, der finder sted i idylliske omgivelser i skoven ved Hammermøllen i Hellebæk, bliver ikke til noget i år.

Festivalen kredser om nordiske artister og om hvad det vil sige at være nordisk. Rammerne i Hammermølle Skov har givet en helt særlig klang siden 2017, hvor den første festival fandt sted. I øvrigt i silende regn, men det slog heldigvis ikke det nye initiativ ud


Det er med blødende hjerte at vi har besluttet at aflyse Nordsjæl ved Hammermøllen i år.

Udita Budde, Kulturhuset Bølgen


Men i år kommer man ikke til at opleve Nordsjæl, der skulle have fundet sted den 5. september.

- Det er med blødende hjerte at vi har besluttet at aflyse Nordsjæl ved Hammermøllen i år. Udfordringen ved festivaler er at de varer mange timer og at det er en del at festivalens natur at bevæge sig rundt og møde andre, hygge og høre musik. Det rammer lige ned i det der er grundudfordringen ved Coruna – afstand og mødet med nye mulige smittekilder, siger Udita Budde fra Kulturhuset Bølgen, der arrangerer festivalen.

Det er efter en dialog med Nordsjællands Politi at beslutningen om at aflyse er truffet. Alle der allerede har købt billet får refunderet den, fortæller Udita Budde, der bebuder at festivalen vender frygteligt tilbage i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce