Annonce
Alarm 112

LTF'ere involveret i familiefejde i Helsingør: - Det kan ske igen

Politiet anholdt i sidste uge en mand her på Skotterup Strandvej i forbindelse med et bandeopgør i Hillerød, men det tyder ikke på, at weekendens knivstikkerier i Helsingør har noget med de sager at gøre, siger politiet. Foto: Lars Johannessen.
Politiet har sat store ressourcer ind for at få lagt låg på de stridigheder, som i weekenden førte til knivstikkerier mellem to familier i Helsingør.

HELSINGØR: Alt pegede i retning af, at det var bander, der var oppe at toppes Helsingør i weekenden, men ifølge Nordsjællands Politi lader det ikke til at være tilfældet.

Selv om der var flere personer, som har haft eller stadig har tilknytning til den nu forbudte bande Loyal to Familia-bande, involveret i knivstikkerierne, så tyder alt på, at det er to familier i boligkvarteret Nøjsomhed, der er i konflikt med hinanden. Der skulle således ikke være tale om, at weekendens hændelser relaterer til de aktuelle bandekonflikter i Hillerød og i Københavns Vestegn.

Familiestridighederne i Helsingør førte i weekenden til, at politiet måtte gribe ind, da blodet begyndte at flyde mellem parterne.

Annonce

Ukendt motiv

Lørdag nat fik politiet en anmeldelse om knivstikkeri på Oldenvej i Kvistgård. Da de nåede derud, stak en bil af fra stedet, som dog blev stoppet lige udenfor Fredensborg. Den viste sig at indeholde to mænd, som begge to blødte fra deres ene arm efter knivstik.

Yderligere en såret blev fundet på Oldenvej, hvor politiet også fandt blodspor i sneen. De tre sårede på 41, 36 og 33 år, der alle er fra Helsingør-området, blev hentet af en ambulance og kørt på skadestuen, hvor de blev behandlet for deres skader.


Vi fortsætter efterforskningen, da der er tale om alvorlige hændelser, som vi skal have sat en stopper for

Martin Holm-Knudsen, politikommissær


- Vi ved stadig ikke med sikkerhed, hvad der er blevet stukket med, men vi er bekymrede for, at sammenstødene mellem familierne kan blusse op igen, og vi gør, hvad vi kan for at hindre det, siger politikommissær Martin Holm-Knudsen fra afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Nordsjællands Politi.

Han kan ikke oplyse noget om motivet for familiefejden.

Annonce

Tavse som graven

- Vores problem er fortsat, at ingen af de involverede parter vil snakke med os. Der er en af grundene til, at der heller ikke rejst nogen sigtelser i sagen endnu. Men vi fortsætter efterforskningen, da der er tale om alvorlige hændelser, som vi skal have sat en stopper for, siger politikommissæren til Helsingør Dagblad.

Sent lørdag aften rykkede et massivt politiopbud ud til Nordvej i Helsingør, efter flere bekymrede borgere havde gjort dem opmærksomme på uroligheder.

Kun få dage tidligere skabte bandemiljøet opmærksomhed i og omkring Helsingør, da en drabsmistænkt 41-årig mand med tilknytning til rocker- og bandemiljøet blev anholdt på Skotterup Strandvej i Snekkersten.

Her kunne Nordsjællands Politi oplyse, at den anholdte blev sigtet for drab og drabsforsøg i forbindelse med et skyderi den 2. januar i Hillerød, hvor en 38-årig mand blev dræbt og en anden såret.

Du kan læse mere om angrebene i weekenden på helsingørdagblad.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Endnu en mand anholdt efter knivstikkeri: Politiet leder efter flere involverede

Annonce