Annonce
Helsingør

Nordsjælland Håndbold storsejrede igen

Mathias Møller scorede næsten en tredjedel af Nordsjællands i øvrigt mange mål i Tønder. Arkivfoto: Torben Sørensen

HÅNDBOLD, 1. DIVISION: Liganedrykkerne fra Nordsjælland Håndbold har vist storform i kampene op til jul. Tirsdag aften gik det ud over Tønder, som hjemme i Sønderjylland blev pryglet med 11 mål.

Dermed har Nordsjælland Håndbold vundet de seneste fire kampe med samlet 39 mål og kan nu gå på en velfortjent vinterpause i spidsen af 1. division.

- De ting vi kæmpede med i starten af sæsonen med grundighed og fysik i forsvaret, det fungerer nu, og så skal de andre slide for at score, mens vi hele tiden kan sende friske folk på banen offensivt. Der til har vi de redninger, vi skal bruge, sagde en glad cheftræner, Simon Dahl.

Første halvleg startede meget lige, men det sidste kvarter op til pausen trak nordsjællænderne fra og gik til pause med fire mål mere end hjemmeholdet.

Annonce

Trak hurtigt fra

Hvis der var snak i Tønders omklædningsrum om en redningsplan i løbet af pausen, så blev den meget hurtigt demonteret i anden halvleg.


Vi er blevet klart bedre i løbet af den her halvdel af sæsonen. Det handler meget om vores defensiv, når jeg udtaler mig, men den fungerer også godt nu.

Simin Dahl, NH-træner


- Vi sad i pausen og havde en idé om, at vi kunne have ført med mere. Det skete i begyndelsen af anden halvleg. Vi fik kørt Tønder-spillerne trætte, og de lignede en flok, der kunne trænge til ilt-flasker til sidst, forklarede Simon Dahl.

Nordsjælland Håndbold vandt de første 12 minutter af anden halvdel med 8-3, og så var der ikke længere spænding om pointfordelingen.

- Vi er blevet klart bedre i løbet af den her halvdel af sæsonen. Det handler meget om vores defensiv, når jeg udtaler mig, men den fungerer også godt nu. Der er en del, vi skal lægge på offensivt, men det har vi fokus på. Nu har vi nogle gode fridage, hvor vi lige skal samle kræfter. 4. januar starter vi igen med træningen, men allerede mellem jul og nytår skal spillerne i gang med at lægge på, så vi kommer ud i en endnu bedre fysisk udgave, sagde Simon Dahl efter årets sidste kamp.

Nordsjælland Håndbold spiller næste turneringskamp i Odense den 20. januar. Skive er nummer to i 1. division med fem point mindre end NH, men jyderne har til gengæld to kampe i hånden i det nye år

Tønder - Nordsjælland Håndbold

23-34 (12-16)

NH's målscorere: Mathias Møller (11), Matias Campbell (4), Kasper Kisum (3), Thomas Kjærgaard (3), Carl-Emil Haunstrup (3), Jeppe Cieslak (3), Nichlas Hald (3), Tobias Jørgensen (1), Mikkel Palmer (1), Tobias Rasmussen (1), Andreas Nielsen (1).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Inhabilitet i byrådet

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Debat

Kronik: Vaccine og samfundssind

Annonce