Annonce
Helsingør

Peter Poulsen udnævnt til forbundssekretær i Dansk Metal

Her ses Peter Poulsen ved kongressen i Aalborg sammen med ledelsen af Dansk Metal. Bagerst fra venstre ses Majken Baarstrøm Kidmose, Keld Bækkelund, Peter Poulsen og Kasper Palm. Og forrest fra venstre er det John Larsen, forbundsformand Claus Jensen og René Nielsen.
Annonce

Dansk Metal har netop afholdt sin 57. kongres i Aalborg, hvor Peter Poulsen fra Hornbæk er blevet nyvalgt som forbundssekretær for Miljø- og Socialsekretariatet, efter at have været tilknyttet sekretariatet som konstitueret forbundssekretær siden 1. januar 2018.
Peter Poulsen er til daglig leder af en afdeling med fem ansatte, der beskæftiger sig med arbejdsskader og arbejdsmiljø.

- Jeg har været ansat i Dansk Metal siden 1989 og i går blev for mig en særlig glædelig dag, fordi jeg blev valgt som forbundssekretær og dermed som en del af ledelsen i Dansk Metal, siger Peter Poulsen til Helsingør Dagblad.

- Jeg er mega stolt og ydmyg over at de 260 kongresdelegerede på kongressen enstemmigt har valgt mig til denne post. Og jeg kan kun takke dem for den store tillid, som jeg på aller bedste vis vil forsøge at leve op til. Der er særligt en jeg sender en kærlig tanke til, fordi jeg ved at han også ville være mega stolt på mine vegne, siger  Peter Poulsen med sin far Georg Poulsen i tankerne. Faderen var formand for Dansk Metalarbejderforbund fra 1978-1991 og var som bekendt en vellidt skikkelse både på Helsingør Skibsværft, i Helsingør og senere i "det politiske liv" i København.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce