Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer du i gang med at anlægge bede i din have

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har en have, hvor du føler, at der mangler et eller andet, så er det f.eks. en mulighed at lave nogle rigtig flotte bede. Bede giver nemlig både stemning og hygge til din have. Det er en god måde at gøre din have mere spændende på, hvis du synes, den er kedelig eller tom.

Men hvordan kommer du egentligt i gang med at anlægge bede i din have?

Annonce

Udvælg nogle steder i din have

Før du går i gang, er det en god idé at tænke over, hvor i din have du ønsker nogle bede. Det kræver nemlig nogle gange lidt koordination og overblik. Det hjælper at lave en tegning over din have, hvis du er i tvivl om, hvor det er bedst at placere nogle bede. Hvis ikke du allerede har en klar idé om, hvor der er behov for nogle bede, så er det en god måde at gøre det på.

Når du har udvalgt nogle steder, er du klar til at grave ud til dine bede.

Find nogle planter og blomster

Bede er ikke bare bede, for der er mange forskellige muligheder, når det kommer til, hvad der skal være i dine bede. Det er en mulighed både at plante farverige blomster, grønne planter, buske, træer m.m. Det kommer helt an på, hvad du er mest til.

Når du vælger planter og blomster til dine bede, skal du blot tænke over, hvilke sorter der passer bedst til jorden i din have, mængden af sollys, hvor meget vedligehold, de kræver m.m. På den måde får du mest muligt succes med dine bede.

Desuden er det en mulighed at dække dine bede med dækbark, så der kommer et jævnt og flot underlag udenom dine planter, blomster eller træer. Det får dine bede til at se ensartede og gennemførte ud.

Få hjælp til anlægning af dine bede

Hvis ikke du selv har mod på at kaste dig ud i at lave bede, er det også en idé at få hjælp til det af en anlægsgartner. Det er nemlig ikke sikkert, at du er glad for havearbejde, men derfor betyder det ikke, at du ikke ønsker dig en flot og indbydende have.

Når du får hjælp af en anlægsgartner, aftaler du med ham eller hende, hvad der skal ske med din have. Du får gode inputs og idéer til din have, så den bliver præcis, som du ønsker dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.