Annonce
Digitalt

Test: Bose QuietComfort Earbuds har fremragende lyd og støjreduktion - men i hård konkurrence

Bose QuietComfort Earbuds lever op til navnet; de er behagelige at have på, og de lukker al baggrundsstøj ude med deres aktive støjreduktion. De lyder også rigtig godt, men på lydsiden især er konkurrencen meget hård blandt true wireless øretelefoner i dette prissegment. Pr-foto
Bose bringer med QuietComfort Earbuds nogle af de bedste true wireless øretelefoner med aktiv støjreduktion på markedet – men konkurrencen er hård, og prisen er høj

Bose og Sony kæmper om at have den bedste aktive støjreduktion, men var kampen om mest logiske og retvisende navn, så vinder Bose med lethed. QuietComfort Earbuds er virkelige behagelige, støjreducerende øretelefoner. Lidt lettere at forstå end WF-SP800N, beklager Sony.

I kampen om at have lavet de bedste true wireless øretelefoner med aktiv støjreduktion er det dog ikke så let at kåre en vinder, selv ikke efter at have testet Bose QuietComfort og mange af de bedste konkurrenter i samme felt. Ja, de lyder godt, støjreducerer imponerende og er behagelige at have på – men i prislejet 2200 kr. hedder konkurrenterne altså bl.a. Momentum TW2 og Master & Dynamic MW07.

Stor lyd – stort etui

QuietComfort Earburds fortsætter en trend, som vi ikke er kæmpestore fans af her på redaktionen, de kommer nemlig med et kæmpestort etui. Her er det igen svært ikke at tænke på Sony, som også har for vane at have abnormt store etuier. Det er udført i sort plastik, og er som sådan pænt at se på, men det fylder altså – for – meget. Nærmest det dobbelte af etuiet til Bose Sport Earbuds.

Når øretelefonerne kommer ud, er de ligeledes flotte at se på, og hvad vigtigere er, de er utroligt behagelige at have i ørerne. De er meget mindre invaderende end mange andre in-ear øretelefoner, men leverer det til trods imponerende lyd, med solid bas og en markedsførende støjreduktion. Det kommer jeg tilbage til.

QuietComfort Earbuds er ret store uden for ørerne, når øretelefonerne bruges. De klemmer ikke i selve ørerne, men de er svære at overse. Det er dog intet i sammenligning med etuiet, som er voldsomt stort - helt oppe på Sony-niveau. Pr-foto

QuietComfort Earbuds har små gummidutter i forskellig størrelse, og deres standard-størrelse passer mine ører perfekt. De fylder godt, uden for øret, men føles ikke invasive eller klodsede at have på. Der er en lille, diskret krog, som sikrer, at de sidder ekstra godt fast, og det fungerer.

Det store design – særligt på etuiet, men også selve øretelefonerne, gemmer heldigvis også på stor lyd.

Annonce

Luk larmen ude

QuietComfort Earbuds har markedsførende god aktiv støjreduktion. Jeg behøver ikke spille høj musik, når de sidder i, og alligevel bliver alle baggrundstøje i det offentlige rum eller det åbne kontormiljø lukket ude. Når musikken bare spiller på moderat niveau, kan jeg ikke en gang hører, at jeg taster i mit tastatur – det mindes jeg ikke at have oplevet med andre øretelefoner.

Bose er lig med støjreduktion, så at de er så sikre her, må siges at være en sejr. Aktiv støjreduktion alene, er dog ikke nok – hvad med lyden?

Det er let at forsvinde væk i musikken, for QuietComfort lukker al baggrundsstøj ude, og så lyder de rigtig godt. Pr-foto

QuietComfort Earbuds har en rigtig god gengivelse, når jeg lytter til musik på dem. Der er masser af detaljer, dynamik og en sprød, lidt bastung, lyd. Det bliver ikke for meget med bassen, men der er skruet op for den. De minder således mere om Sony end Master & Dynamic og B&O, og det er en lyd, der vil tiltale mange. Jeg synes stadig, at Momentum fra Sennheiser lyder bedre – men de har til gengæld ikke helt så god støjreduktion.

Annonce

Larm eller lyd

Bose har med QuietComfort Earbuds lavet nogle rigtig gode in-ear true wireless øretelefoner. De sidder virkelig godt, uden at invadere øregangen, og du får den måske bedste støjreduktion på markedet lige nu – i tæt konkurrence med Sony.

På lydsiden når de ikke helt op på siden af Sennheiser, men de lyder fremragende, om end lidt bastunge.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Designmæssigt er de på den ene side flotte at se på, men de stikker meget ud af ørerne, og etuiet er stort -for stort.

Jeg vil anbefale QuietComfort Earbuds, hvis man er på markedet efter nogle øretelefoner, der kan lukke al larmen ude og er behagelige at bære over længere tid, men også anbefale, at man lytter til Sennheiser- og Sony-modellerne i samme prisleje, for konkurrencen er tæt og hård, og det er umuligt at kåre en klar vinder i prislejet.

Annonce

Mest læste

Espergærde For abonnenter

Efter voldsomt overfald på elev i Espergærde: Sådan vil skolen håndtere sagen

Danmark

Mandagens coronatal: 333 nye smittetilfælde - flere indlagte på sygehusene

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Medaljer til to stærke kvinder: Birgit og Lillian fik flot hæder

Espergærde For abonnenter

Espergensere vil undgå kloak-bøvl: - Bør ikke være den enkelte borger, der skal stå for det

Helsingør

Nu er politiet inddraget i sag om vold på Tibberupskolen

Navne For abonnenter

Lægerne kunne ikke stille noget op: Ole brugte den sidste tid på at skrive "dagbog" om sit liv til børnebørnene

Helsingør

Så du den også? - Mystisk 'kampvogn' spottet ved lokal skole

Espergærde For abonnenter

Bilister holder på cykelstien og parkerer ulovligt i sidegader: Nu kommer skole med opråb til forældre

Danmark For abonnenter

Fup-mails vælter ind: Svindlere udnytter farvel til NemID til identitetstyveri

Forbrug

Tilbud onsdag aften: Du får ekstra 50 procent rabat på datovarer i supermarkeder

Danmark

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Navne For abonnenter

De fleste har dette mirakel i køkkenet: Far og datter har brugt et år ved komfuret

Debat For abonnenter

Ulovlig moske: Muslimer svigter ved ikke at deltage i samtalen

Navne

Præsten er for længst steget ned fra piedestalen: - Det vigtigste er at være vedkommende for de unge

Annonce