Annonce
Sport

Det sagde de efter Vendsyssel-kampen: - Nu må top 6 ikke glippe

Smilene er store i FC Helsingør efter den fjerde sejr på stribe og kun en teoretisk risiko for at ende uden for top 6.. Foto: Claus Birch.
FC Helsingør vandt 2-1 i Hjørring over Vendsyssel FF. Nu er top 6 særdeles tæt på at blive en realitet for oprykkerne. Her er reaktionerne efter kampen.

PHILIP REJNHOLD, MÅLSCORER FOR FØRSTE GANG I FCH: - Det var så dejligt at komme på tavlen. Det er noget, jeg meget gerne vil lægge på mit spil, og jeg har arbejdet meget for at komme mere i feltet. I dag lykkedes det, og det vil da være skønt at få skabt en stime.

- Nu må top 6 ikke glippe. Der er meget, som skal gå galt, for at det overhovedet kan ske, men vi skal bare gøre det færdigt på fredag og slå Hvidovre. Vi skal have så mange point med som muligt i slutspillet, så vi stopper ikke her.

MORTEN ESKESEN, FCH-TRÆNER: -Vanvittig start. Det er måske endnu en FCH-rekord i 1. division. Det sker tit i det første kvarter i vores kampe, at der kommer mål, men  det er ærgerligt, vi ikke formår at holde fast i føringen i mere end et par minutter. I resten af første halvleg vinder vi ikke nok dueller, og vi får spillet for lidt. Det får vi justeret i anden halvleg, og de tre, som kommer på banen efter en time, er med til at kampen kommer over på vores præmisser igen, og vi spiller faktisk fint den sidste halve time.

- Oliver Kjærgaard, Carl Lange og nu Lucas Haren har løftet deres niveau i år. Vi får det bedste ud af dem i øjeblikket. Det er dejligt at se, at de alle efter en periode, hvor de har haft det svært og været uden for startformationen. I dag spiller Lucas fremragende. Det er ikke bare hans mål og assist, som glæder mig. Han vinder sine nærkampe og går op i hovedstødsdueller, som han også vinder. Det har vi arbejdet med, og i dag viser han på bedste vis, at han har det i sig.

- Der skal jo gå meget galt for, at vi ikke kommer i det sjove slutspil, og jeg tænker bare, at vi gør det færdigt på fredag. Vi har vundet på tre svære udebaner og en svær hjemmekamp mod FC Fredericia. Det skal følges op mod Hvidovre.

Du sagde, at I ville angribe 18 point i de seks første kampe. Kommer det til at lykkes?

- Der er jo i hvert fald stadig mulighed for det. Nu går vi efter at slå Hvidovre og lave fem sejre i træk, hvilket ikke sker ret til i 1. division, og så går vi selvfølgelig efter fuld gevinst ugen efter.

MICHAEL SCHJØNBERG, VENDSYSSEL-TRÆNER: - Det var bundholdets lod at tabe i dag desværre. Jeg synes faktisk, at vi kommer med god energi og forsøger at skabe noget. Det bliver en rodet kamp på en svær bane, men det skal ikke undskylde noget. Kan vi holde energien til den næste kamp, så er jeg sikker på, at vi nok skal få tre point der.

- FC Helsingør kommer modsat os med en masse gejst fra deres mange sejre, og det kan man også se på deres flotte mål. De tror på tingene.


Jeg vil ikke sige, at vi er sikre på top 6, men det nærmer sig da, og nu skal vi bare gøre det færdigt de næste to runder. Vi kan lige så godt tage seks point i dem også.

Kevin Stuhr Ellegaard, målmand


KEVIN STUHR ELLEGAARD: - Det er svært at finde nye ord fra uge til uge i øjeblikket. Der er meget at være tilfreds med efter de her sejre, hvor vi spiller på nogle andre dyder, end vi er vant til. Alle viser, at de kan stå imod det fysiske pres fra stærke modstandere. Det er fantastisk at Lucas Haren river sådan en kamp frem i dag og viser sig frem på den måde. Vi har virkelig mange gode spillere, og det viser vi hver kamp i øjeblikket. Det er en kæmpe fornøjelse.

- Jeg vil ikke sige, at vi er sikre på top 6, men det nærmer sig da, og nu skal vi bare gøre det færdigt de næste to runder. Vi kan lige så godt tage seks point i dem også.

LUCAS HAREN, MATCHVINDER: - Det var fedt at fyre sådan en kamp af i dag, og jeg sad ude på bænken og håbede helt vildt til sidst, at den blev kørt hjem. Jeg er i god form, og ligesom resten af holdet glæder jeg mig til at komme i kamp hver eneste uge. Nu skal vi bare slutte godt af i grundspillet, og så skal det nok blive et sjovt forår.

NIKOLAJ HANSEN, ANFØRER: - Jeg er simpelthen så stolt af måden, vi går til de her kampe på. Det er jo ikke på den måde, vi helst vil spille på, men på den her bane, som vi vel næsten ikke har set dårligere, er det klasse at vi kommer af sted med tre point. Der er mange, der stempler ind og gør det godt, og jeg er glad på Harens vegne over, at han ender med at blive matchvinder, og så på den måde. Jeg tør ikke erklære os sikre i top seks, men vi har to matchbolde, og dem er jeg ret sikre på, at vi nok skal udnytte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Overlæge med speciale i overvægtige børn: Det ligger dybt i os, at når vi er kede af det, så propper vi noget i munden

Annonce