Annonce
Sport

Espergærde med ny storsejr

Espergærde vandt flot. Arkivfoto: Lars Johannessen
Hellebæk formåede heller ikke at stoppe Espergærde, der sejrede 6-1 på blandt andet et nyt hattrick af Valdemar Holze.

I ugen op til kampen mellem Hellebæk og Espergærde var der en del polemik om spillested, men endelig besluttede Hellebæk sig til at spille i Hellebæk på en bane, der har kendt bedre dage. Men naturligvis er det ens for begge hold, og trods det ringe underlag blev der ind imellem kombineret flot af Espergærde, der i kampens løb ofte fik Hellebæks forsvar til at se meget uorganiseret ud.

Specielt Hellebæks anfører Jonathan Scharff Petersen havde sine udfordringer, som det omtales senere. Espergærde kom noget trægt fra start. Hellebæk startede i højt gear, og i det første kvarter var det kun Valdemar Holze med et hurtigt gennembrud og et skud i sidenettet, der formåede at vise flaget for EIF. I det 14. minut kom Hellebæk foran. Espergærde målmand Nicolai Johansen boksede et hjørnespark lige ud til Hellebæks Mikkel Wargo, der fra kort afstand let kunne score i tomt mål.

Espergærde overtog herefter spillet, og i det 25. minut endte et Espergærde fremlæg hos en rådvild Jonathan Scarff, der blev presset så hårdt af Valdemar Holze, at han tabte overblik og retningssans og scorede i eget mål uden chance for en fremstormende målmand Lukas Appel.

Annonce

Og så gik det stærkt. Indenfor 2 minutter scorede først Valdemar Holze på et lob over Hellebæks keeper efter en flot frispilning fra Peter Poulsen og kort efter var der lidt klumpspil i Hellebæks forsvar efter hjørnespark. Det benyttede Frederik Roepstorff sig af ved halvt liggende med ryggen til mål at sparke bolden over sig selv og i nettet til 3-1 føring til EIF.

I anden halvleg skulle der kun gå godt 3 minutter, før Christian Poulsen på en fin tværpasning fra Tobias Nilsson øgede til 4-1 på hovedstød. Og det skulle blive værre for Hellebæk, der efter yderligere 5 minutter måtte se Frederik Roepstorff lave små mirakler på baglinien og derefter spille skråt bagud til Valdemar Holze, der således i det 54. minut scorede til 5-1 og således lavede sæsonens 3. hattrick.

Selvfølgelig betød den store føring, at kampen var afgjort, og Espergærde benyttede lejligheden til at skifte flittigt ud, så alle fik spilletid. Begge hold havde mod slutningen nogle halvhjertede forsøg, men kampen skulle ind i det første minut af dommerens tillægstid, før Espergærde satte punktum. Et godt opspil endte hos Victor Montell i højre side. Han afdriblede 3 forsvarsspillere og afleverede til en fri Ludvig Pahl, der imidlertid sendte sin afslutning lige på målmanden, hvorfra bolden sprang ud til Valdemar Holze, der scorede sikkert. Dermed kom han op på 17 scoringer i indeværende sæson.

Espergærde er selvfølgelig andet end en dygtig topscorer. 9 sejre i 9 kampe kommer ikke af sig selv, men takket være de mange medspillere, der er med til at gøre holdet sikkert i forsvaret og skabe grobund for et ultrafarligt angrebsspil.

EIF skal i aktion igen på lørdag, hvor Ballerup indfinder sig til kamp på Gymnasievej klokken 1400.

Annonce
Helsingør For abonnenter

Han skal stå i spidsen for spare-ramt udvalg: - Det bliver svært, men jeg vil tage kampen op

Danmark

Lørdagens coronatal: 3744 nye smittetilfælde og 13 dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Weekend-lejre for østeuropæiske lastvognschauffører generer beboere: - Det er ulækkert!

Navne For abonnenter

18-årige Sofies far tog sit eget liv: Jeg kan føle mig ligegyldig, hvis folk ikke spørger ind til det

Helsingør

Forhindringsløb: Stien rundt om Gurre Sø blokeret af fældede træer

Livsstil

Med turbåd på Øresund: Et hav af muligheder

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

Erhverv For abonnenter

Det tynder ud blandt kunderne: - Man skal efterhånden være heldig, hvis der kommer én forbi, som gerne vil klippes

Sport For abonnenter

Forsvarsgeneral nedtrykt efter uafgjort: - Det værste pointtab i min FC Helsingør-tid

Helsingør

Drama på Blichersvej: Løbehjulskører blev kørt ned på cykelstien

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Helsingør

Corona-bingo på Helsingør Lilleskole: Gaverne bliver bragt til døren, så bedstemor trygt kan spille med

Navne For abonnenter

Ib og Jeanette valgte at stå af hamsterhjulet: Nu bruger de deres tid på at være noget for andre

Sport

Se videoanalyse: Manglede Køgelighed: FC Helsingør smed to point på hjemmebane

Annonce