Annonce
Helsingør

Golfherrer tog føringen i 2. division

Helsingør Golf Clubs bedste herrehold fik en god start på sæsonen. Privatfoto
Annonce

GOLF: Helsingør Golf Clubs bedste herrehold topper deres pulje i 2. div. Dameholdet i vandt vigtig nøglematch i landets bedste række - Santander Divisionen.

Helsingør Golf Club har otte hold med i Danmarksturneringen i golf, og de kom næsten alle godt i gang med årets forsinkede og forkortede turnering.

Dameholdet, der spiller i Santander Divisionen, landets bedste række, fik lørdag en vigtig sejr over Simon’s Golf Club på hele 10-2. Fillippa Svejstrup Guldberg, der var med som reserve, sikrede blandt andet to point ved at besejre den tidligere vinder på Ladies European Tour, Karen-Margrethe Juul, i sin single.

Søndag mødte damerne så overmagten i form af de forsvarende danske mestre fra Smørum, som dagen forinden havde tabt til Hillerød, og som med to professionelle stjerner på holdet var en skræmmende modstander. Smørum vandt 9-3.

Annonce

Mirakuløs birdie

HGC’s bedste herrehold i 2. division fører deres pulje, efter to meget spændende og tætte matcher. Lørdag blev favoritterne fra Mølleåen besejret 10-8. Rutinerede Patrick Rasmussen sænkede det afgørende putt på sidste hul for sejren. Dagen efter var Emil Fuhr den store helt, da han med en næsten mirakuløs birdie på sidste hul fik sikret holdet uafgjort 9-9 mod Hillerød.

Herrernes andethold vandt 8-4 mod Furesø, men tabte med samme cifre til Gilleleje og er nummer tre i deres pulje i 4. division, mens tredjeholdet i kvalifikationsrækken vandt begge matcher med 9-3, først over Kokkedal og dagen efter over Hornbæk.

Damernes andethold tabte 1-8 til Mølleåen, men vandt søndag 5-4 over Hornbæk og er nummer to i puljen i 2. division.

Det bedste Senior-hold (+50 år) er i landets bedste række og vandt lørdag 10-4 over Simon’s, men tabte søndag 3-11 mod The Scandinavian..

Desuden er der to veteranhold. Førsteholdet er ligeledes i landets bedste række og ligger nummer to efter sejr på 8-6 over Hjortespring og nederlag 9-5 til Kokkedal. Andetholdet ligger nummer fire i sin pulje i 3. div. Efter nederlag 8-6 til Kokkedal og uafgjort 7-7 mod Sydsjælland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce